Kardashianların Eski Damadı, Cinsel İlişki Bağımlısı Çıktı - Son Dakika
Magazin

Kardashianların Eski Damadı, Cinsel İlişki Bağımlısı Çıktı

Kardashian ailesinin en büyük kızı Kourtney ile yıllardır birlikte olan 33 yaşındaki Scott Disick, konuk olduğu canlı yayında cinsel ilişki bağımlısı olduğunu itiraf etti.

10.03.2017 12:50  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Kardashian ailesinin en büyük kızı Kourtney ile yıllardır birlikte olan 33 yaşındaki Scott Disick, aile ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Keeping Up With The Kardashians' programında bir cinsel ilişki bağımlısı olduğunu itiraf etti.

Kourtney Kardashian ile üç çocuk sahibi olduktan sonra yollarını ayıran Scott Disick, buna rağmen aileyle birlikte rol aldığı TV şovunda varlığını sürdürüyordu.

SARIŞIN GÜZELLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Son dönemde partneri Kourtney Kardashian ile yeniden barıştığı konuşulan Scott Disick, geçtiğimiz ocak ayında Florida'da sarışın bir kadınla tatil yaparken objektiflere takılmıştı.


SON DÖNEMLERİN MODA HASTALIĞI

Özellikle gösteri dünyasının ünlüleriyle ilgili haberlerde rastlamışsınızdır "cinsel ilişki bağımlılığı" sorununa daha doğrusu hastalığına... Bazıları bunu kendileri gönüllü olarak açıklamıştır bazılarınınki de sonradan ortaya çıkmıştır. Genellikle alkol ve uyuşturucu bağımlılığı sorunuyla mücadele eden ünlüler dünyasında "cinsel ilişki bağımlılığının" son kurbanlarından biri de TV ünlüsü ve şarkıcı Katie Price olmuştu.


İNGİLTERE'DE RAKAMLAR YÜKSEK

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre erkekler bu bağımlılığa yakalanmaya kadınlardan üç kat daha eğilimli. Ayrıca İngilizlerin yüzde 20'si cinsel ilişki bağımlısı, yani bu konuda saplantılı. Henüz 20 yaşına ulaşmamış 25 gençten birinde de bu sorun ortaya çıkıyor.


YÜZDE 70'İ GİZLİ TUTUYOR

Cinsel ilişki bağımlılarının yüzde 70'i bu sorunu gizli tutuyor. Ama geri kalanı hayatlarını zaman zaman zindana çeviren bu sorunla mücadele etmek için uzmanların yolunu tutuyor.

Kardashianların damadı böyle görüntülenmişti;

Kardashianların Eski Damadı, Cinsel İlişki Bağımlısı Çıktı

Son Dakika Magazin Kardashianların Eski Damadı, Cinsel İlişki Bağımlısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement