Kardemir Karabükspor'a Maddi Destek Kampanyası Başlatıldı Hd - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'a Maddi Destek Kampanyası Başlatıldı Hd

Kardemir Karabükspor'a maddi destek kampanyası başlatıldıBülent DİKTEPE KARABÜK,(DHA)Kardemir Karabükspor'a maddi destek sağlamak amacıyla 'Ateş, daha mavi yansın diye' sloganıyla kampanya başlatıldı.

15.02.2018 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'a maddi destek kampanyası başlatıldı

Bülent DİKTEPE KARABÜK,(DHA)

Kardemir Karabükspor'a maddi destek sağlamak amacıyla 'Ateş, daha mavi yansın diye' sloganıyla kampanya başlatıldı.

Kampanyanın tanıtımı, Karabük Valiliği'nin toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Vali Kemal Çeber, Kardemir Karabükspor Başkanı Ziya Ünsal, Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Musiad Şube Başkanı Ahmet Nur, İŞKUR Şube Müdürü Coşkun Güven, Karabük Defterdarı Osman Koçaş ve bazı daire müdürleri katıldı. Kardemir Karabükspor'un tanıtıldığı kısa fim gösteriminin ardından konuşan Vali Çeber, 1 yıl sürecek kampanyada hedeflerinin 5 milyon TL olduğunu söyledi. 2013 yılında ortaokul ve lise öğrencilerinin yazdığı '2023'e mektup' adlı kitabı gösteren Vali Çeber şöyle dedi

"Gençlerimiz 2023 yılında Avrupa'da şampiyon olmuş bir Karabükspor'u, kimisi fırtınalar estiren bir Karabükspor'u hayal ediyor. Bunu yazan çoçuklar şimdi 20'li yaşlarda muhtemelen. Bu takım bu kadar önemli bu kent için. Yurt içinde ve yurt dışında olan herkesin desteğini bekliyoruz. Bizim şu anda sadece desteğe ihtiyacımız var. Maddi kaynağa ihtiyacımız var. Herkesten bizim kadar ellerini taşın altına sokmasını istiyorum. Karabük'te yaklaşık 10 bin civarında kamu personelimiz var. Bu arkadaşlarımızın hepsi bu kampanyada yer alacak. Ama gönüllülük esastır. Ben vali olarak talebimi arkadaşlarıma ilettim. 'Biz ne yapabiliriz' diyen herkes 1 liradan 1 milyon liraya kadar gönlünden ne koparsa kampanyaya davet ediyoruz. Özellikle yurt dışında ve Karabük dışında yaşayan hemşerilerimizi hedeflediğimizi ifade ediyoruz."

Kardemir Karabükspor Başkanı Ziya Ünsal, kendilerinden önceki dönem ile ilgili yapılan bir inceleme sürecinin olduğuna dikkat çekerek, "Bu inceleme süreci raporlama noktasına geldi. Savcılığa intikal eden bazı noktalar var. Tabii bu işin hukuki boyutu. Bu hukuki boyut içerisinde de bu süreç devam ediyor. Hem istişare olarak raporlama adına bir heyet geçmiş hesaplarla ilgili ibra edilmeyen kısımlarla ilgili çalışma yapıyor. Yine geçmiş yönetimle ilgili işin savcılık boyutuna intikal eden bazı kısımları var. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Sevgili Karabüklülerin, Karabüksporluların endişesi olmasın. Gerek hukuki anlamda gerekse İçişleri Bakanlığı'nın ve dernekler masasının yürütmüş olduğu bazı çalışmalar var. Hepsi mecrasında gidiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kardemir Karabükspor\'a Maddi Destek Kampanyası Başlatıldı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'a Maddi Destek Kampanyası Başlatıldı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.


Advertisement