Kardemir Karabükspor Çıkış Peşinde - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Çıkış Peşinde

Kardemir Karabükspor Çıkış Peşinde

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında aldıkları Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

04.02.2018 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük temsilcisi, Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek, 11 hafta aranın  ardından galibiyet sevinci yaşadı.
AA muhabirine açıklamalarda bulunan başkan Ünsal, ligin 8. haftasından  sonra oynadıkları 11 karşılaşmadan 3 puan alamadıklarını hatırlattı.
İlk yarının kendileri için iyi geçmediğini, ikinci devreye de kötü  başladıklarını belirten Ünsal, "11 maçın ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında  alınan galibiyet bize moral oldu. Bu galibiyetle çıkış yakalamak istiyoruz." diye  konuştu.
Ziya Ünsal, zorluklarla mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Aytemiz  Alanyaspor maçında oyuncularımız canla başla mücadele etti. Kendileriyle gurur  duyduk. Bir taraftan zorlukları aşmaya gayret ediyoruz bir taraftan ligde  başarılı olmak zorundayız. Karabükspor bu kentin her şeyi. Ben herkesin sahip  çıkacağına inancımı yitirmedim. Bu inançla bütün çabalarımızı göstererek yolumuza  devam ediyoruz. Takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını biliyorum."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Çıkış Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement