Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan

Kardemir Karabükspor\'da Hedef 3 Puan

Kardemir Karabükspor'da hedef 3 puan Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Yolbulan Yeni hocamızla Trabzon'dan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan, yeni teknik direktör Yılmaz Vural ile çıkacakları Trabzonspor deplasmanından galibiyet ile dönmek istediklerini söyledi.

26.02.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'da hedef 3 puan

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Yolbulan Yeni hocamızla Trabzon'dan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan, yeni teknik direktör Yılmaz Vural ile çıkacakları Trabzonspor deplasmanından galibiyet ile dönmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı çalışma ile devam etti. Antrenman öncesinde kırmızılı-mavili yaklaşık 500 taraftar, Yılmaz Vural lehine tezahüratlarda bulundu. Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde yapılan antrenmanın bitiminde futbolculara baklava ikram edildi.

Murat Yolbulan, kendileri için final niteliği taşıyan 13 maça çıkacaklarını söyledi. Trabzonspor'un tecrübeli bir takım olduğunu ve iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu belirten Yolbulan, Hem Türkiye Kupası'ndan elenmeleri hem de Avrupa kupalarında aldıkları mağlubiyet onları sıkıntıya soktu. O yüzden de zor bir maç olacak. Takımımızın son haftalarda moral ve motivasyonu yerinde olmasına rağmen bir türlü istediğimiz neticeye ulaşamadık. Yeni hocamızla ve enerjimizle Trabzon'dan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement