Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, 4 haftadır kazanamadıklarını hatırlatarak, Gaziantepspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

23.11.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, 4 haftadır kazanamadıklarını hatırlatarak, Gaziantepspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumu'nda sürdürdü. Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Alexe, Ahmet Şahin ve Ermin Zec katılmadı. Antrenman sonunda açıklama yapan Tudor, Pazar günü deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçında özellikle hücum hattında 3 eksik oyuncuyla mücadele ettiklerini ve onların yerine oynayanlardan istediği verimi alamadığını söyledi. Bu maçı unuttuklarını ve Gaziantepspor maçına odaklandıklarını belirten Tudor şöyle dedi

Kazanmak istiyoruz. Çünkü 4 maçtır kazanamıyoruz. Evimizde oynayacağız. Zaferle ve mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Tabii bu kolay olmayacak. Gaziantepspor iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor ve biz bunun farkındayız. Traore'nin sakatlığı geçti. Onun olması bizim için iyi. Bu hafta İyi bir performans ve iyi bir maç çıkarmak istiyoruz.

Tudor, aleyhlerine çok penaltı verildiği, lehlerine hiç penaltığı verilmediğinin hatırlatılması üzerine, Aslında hakemlerle ilgili pek fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Önümüzdeki hafta inşallah bize bir defa çalarlar diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement