Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlığı

Kardemir Karabükspor\'da Kasımpaşa Hazırlığı

KARDEMİR Karabükspor, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

16.11.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARDEMİR Karabükspor, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi açıklama yapan teknik direktör Igor Tudor, milli maç aralarını sevmediğini söyledi. Eksik oyuncular nedeniyle maçlara tam olarak hazırlanamadıklarını belirten Tudor, şunları söyledi:

"Sakatlıklardan da biraz sıkıntımız var. Traore ve Tanase sakat. Onun dışında milli takıma giden oyuncularımız var. Takım halinde iyi antrenmanlar yapamıyoruz. Ama bu mazeret değil. Hala 2 günümüz var. Bu zaman içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaparak Kasımpaşa maçına hazır bir hale geleceğiz."

Kasımpaşa'nın son birkaç maçını izlediklerini ifade eden Tudor, "İyi bir takım. Yalnız öndeki oyuncuları oynayamayacak. Bu bizim için bir avantaj. Ancak bizim ne yaptığımız, sahaya nasıl bir oyun yansıttığımız önemli. Biz iyi olduğumuz sürece gerisi bizi ilgilendirmiyor. Aynı şekilde bu hafta sonu da iyi oynamaya çalışacağız" dedi.

Bir soru üzerine Fenerbahçe- Galatasaray derbisini de değerlendiren Tudor, "Maçın neticesini yüzde 50 olarak değerlendirebiliriz ama Fenerbahçe bir adım önde. Çünkü kendi evlerinde oynayacaklar. Ama derbiler her zaman derbidir. Dolayısıyla 3 farklı sonuç da beklenebilir hafta sonu" dedi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement