Kardemir Karabükspor'dan Kardemir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'dan Kardemir'e Ziyaret

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, teknik ekip ve futbolcularıyla birlikte takımın ana sponsoru Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nı (Kardemir) ziyaret etti.

17.03.2017 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, teknik ekip ve futbolcularıyla birlikte takımın ana sponsoru Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nı (Kardemir) ziyaret etti.

Kardemir Karabükspor'u ziyarette Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal karşıladı. Başkan Ferudun Tankut, bu arada üzerinde adı yazılı olan formayı Ercüment Ünal'a hediye etti. Genel Müdür Ünal, Kardemir Karabükspor'u ilk 5'in daha üst sıralarında görmek istediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ise futbolcularının çok anlamlı bir forma giydiklerini belirtirken şöyle dedi: "Önümüzde Kardemir, arkamızda da Çelik-İş Sendikası yazıyor. Dolayısıyla bir tarafta fabrikayı, bir tarafta da alın teriyle 1600 derece sıcağın karşısında çalışan işçi kardeşlerimizi temsil ediyoruz. O yüzden çok anlamlı bir forma giyiyorsunuz. Bu formanın kıymetini bilmeniz gerekiyor. Dünyada böyle bir forma olduğuna da inanmıyorum. Dünyada böyle bir örnek yok. Spor Toto bütün kulüplere 3 milyon lira para verecek. Bize de, (Formanın önüne ya da arkasına bu reklamı vermemiz gerekiyor) dediler. Ben de, (Onu satın alacak paranız olduğunu zannetmiyorum. Onun değeri 100 milyon doların üzerindedir) dedim."

Bu sene 4 büyüklerin 3'nü yendiklerini, son olarak Fenerbahçe'nin kaldığını hatırlatan Başkan Tankut, son olarak, "Genel müdürümün özel isteğini, ben inanıyorum ki sizler yerine getireceksiniz. Onları da yenerek bu senenin çok daha anlamlı olmasını sağlamak istiyoruz" dedi.

YÜKSEK FIRINLARI GEZDİLER

Baret, kıyafet ve ayakkabılarını giyen teknik ekip ve futbolcular, kok fabrikaları, haddehaneleri ve 1600 derece sıcaklıkta üretilen sıvı çelik üretimlerinin yapıldığı yüksek fırınları gezerek bilgiler aldı. Teknik direktör Zoran Barisic, bir işçinin yardımıyla fırından kepçe ile numune sıvı çelik aldı. İşçilerle sohbet eden teknik heyet ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra fabrikadan ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal'ın, Başkan Ferudun Tankut ile teknik ekip ve futbolcuları karşılaması

-Ercüment Ünal'ın açıklamaları

-Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'un açıklamaları

-Teknik ekip ve futbolcuların fabrikayı gezmesi

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/ KARABÜK,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'dan Kardemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.

  • Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
    20:23 Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda İ.O. ve M.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında ruhsatsız tabanca, 60 fişek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

  • Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi
    20:22 Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi

    Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişin 44'üncü gününde, İzmir Kadın Platformu üyeleri destek için fabrika önünde toplandı. Platform adına açıklama yapan Nuray Öztürk'ün konuşması, Öz Gıda-İş Genel Başkanı Halil Çukutli tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirdiği gerekçesiyle engellenmeye çalışıldı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile İstanbul'da görüşecek
    20:22 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile İstanbul'da görüşecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Görüşmede Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin hazırlıkları, ekonomik ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alınacak. Ticaret hacminde 15 milyar dolar hedefi bulunuyor ve Türk yatırımcılar tarafından Mısır'da 100 binden fazla kişi istihdam ediliyor. Ankara, iki ülkenin çıkarlarının giderek birleştiği görüşünde.

  • Trabzon'da Gençler İçin Gazetecilik Eğitimi Tamamlandı
    20:22 Trabzon'da Gençler İçin Gazetecilik Eğitimi Tamamlandı

    Trabzon'da düzenlenen Gençler İçin Gazetecilik eğitim programı sona erdi. 65 öğrenciye gazetecilik, hikaye anlatıcılığı, saha yapımcılığı ve mobil gazetecilik konularında dersler verildi. Eğitim sonunda öğrencilerin çektikleri videolar puanlandı ve birinci olan gruplara ödül ve sertifikaları verildi.


Advertisement