Kardemir Karabükspor Gelecekten Umutlu - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Gelecekten Umutlu

Kardemir Karabükspor Gelecekten Umutlu

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’da dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Mehmet Aytekin, daha güçlü bir takımın temellerini attıklarını söyledi.

22.02.2018 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor'da dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Mehmet Aytekin, daha güçlü bir takımın temellerini attıklarını söyledi.

Aytekin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu basına tanıtarak, kendilerine büyük bir destek olduğunu kaydetti.

Futbolcuların geciken alacaklarının olduğunu, bunu da bir hafta içinde ödemeyi planladıklarını ifade eden Mehmet Aytekin, "Onlarla da bir toplantı yaptık. Problem olmadığını, böyle bir yönetimle her zaman devam edeceklerini, ligin sonuna kadar gideceklerini söylediler. 'Biz sizin samimiyetinize güveneceğiz, siz de bizim samimiyetimize güvenin.' dediler. Bize en ufak problem çıkarmayacaklarına dair söz verdiler, biz de onlara söz verdik. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz" dedi.

İki gündür kulübün mali tablosunu incelediklerini de belirten Aytekin, "Pek iç açıcı bir tablo olmamasına rağmen kötü de bir tablo yok. Kulübün gelirleri, gelecek olan paralar, önümüzdeki ayların ödemelerini karşılayacak cinsten. Sadece geride olan iki üç tane futbolcu dosyası var. Spor Toto'dan gelecek paralarla da futbolcu taksitlerini ödeyerek, önümüzü açıyoruz. Dünkü karamsar tabloda insan denizde batarken kendini bırakır, ayağını yere vurur yukarı çıkmaya çalışır. Dünkü kongre Kardemir Karabükspor'un en kötü günüydü. Ayaklarımızı dün yere vurdu Kardemir Karabükspor, dünden itibaren yukarı doğru hem maddi hem manevi anlamda bize destek ve moral var. Bu desteği veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçına moralli çıkacaklarını vurgulayan Aytekin, "Umutluyuz, futbolcular Evkur Yeni Malatyaspor maçında galip gelmek için bize söz verdiler. Kanlarının son damlasına kadar, sezon sonuna kadar bu mücadeleyi vereceklerinin sözünü bize verdiler. Onlarda bize umut oldu. Şu anda bütün arkadaşlarımın morali yüksek. Kardemir Karabükspor kulübü hiçbir zaman kayyuma gitmez. Kardemir Karabükspor çok köklü bir kulüp. Burada başkan Mehmet Aytekin takımı kayyuma gitmesinden kurtarmak için başkan olmadı. Ben 2 ay önceki kongrede de konuştum, ben ve Karabükspor'u seven arkadaşlarım Karabükspor'un kayyuma gitmesine izin vermez. En iyi yönetimi bulduğumuz anda bu görevi o büyüklerime teslim ederiz. Bunu daha önce Ferudun Tankut'a ve Ziya Ünsal'a da teslim ettik. Herkes rahat olsun, kötü bir tablo yok. Alabildiğimiz kadar puan alıp inşallah ligden düşmeyiz. Ama daha güçlü bir Karabükspor'un temellerini atıyoruz. Göreve gelen ve gelecek ağabeylerimizle geleceğin Kardemir Karabükspor'unu kuruyoruz. Bir futbolcu fabrikası olacak Kardemir Karabükspor'u en geç iki yıl içinde sizlere sunmaya çalışacağız. Önünüzdeki bir iki yıl içinde alt yapımızdan futbolcularımızın oynadığını göreceksiniz" ifadelerinde bulundu.

Aytekin, herkesin kendilerine destek olmasını istedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Gelecekten Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.


Advertisement