Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor maçının ardındanKardemir Karabükspor - Multigroup Alanyaspor maçında hakem tarafından tribünlere gönderildikleri için karşılaşma sonunda basın toplantısına katılamayan her iki takımın teknik direktörleri yerine yardımcı antrenörler açıklama yaptı.

17.04.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor maçının ardından

Kardemir Karabükspor - Multigroup Alanyaspor maçında hakem tarafından tribünlere gönderildikleri için karşılaşma sonunda basın toplantısına katılamayan her iki takımın teknik direktörleri yerine yardımcı antrenörler açıklama yaptı.

Kardemir Karabükspor yardımcı antrenörü İsmet Kamak kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirterek, Kalan 4 maçımızı kazanarak Multigroup Alanyaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Aleyhimize verilen penaltı pozisyonunun çok kolay çalındığını çok basit olduğunu düşünüyorum. Ona rağmen oyuncularımız iyi reaksiyon gösterdi. Gol pozisyonlarına girdik aslında maçın kırılma noktası karşı karşıya kaldığımız pozisyonları atamamamız oldu. Artık bu maçı noktaladık. Bir sonraki maça odaklanacağız dedi.

Maçın son dakikalarında Multigroup Alanyaspor'lu Sezer Özmen'in yedek kulübesi ve taraftarı tahrik etmesinin çok hoş olmadığını söyleyen Kamak, Ondan sonrada maçın sonunda istenmeyen olaylar oldu. İnşallah ceza almayız. Telafisi olmayan dönemlere girdiğimizde oyuncularımızın daha kontrollü bilinçli hareket etmesi gerekirdi. Kulübede rakibin oyunu durdurması, zaman çalması, kulübedeki oyuncunun hakemle diyaloğu bunların hepsi etkiledi şeklinde konuştu.

MULTİGROUP ALANYASPOR CEPHESİ

Multigroup Alanyaspor yardımcı antrenörü Cevdet Göç ise maçta beraberliği hiç düşünmediklerini ifade ederek şunları söyledi

Maçı kazanacağımıza çok inanmıştık. Belki mütevazi bir kulübüz ama herkesin yüreği çok güzel. Gönül isterdi ki buradan işi bitirmiş olarak dönelim. Ama biz yine kalan 4 maçımızı kazanarak bitireceğiz. Tüm Türkiye'nin biliyoruz ki gönlündeyiz, gönüllerin takımıyız, gönüllerinde şampiyonuyuz. Ama biz liginde şampiyonu olmak istiyoruz. Şehrimiz, yönetimimiz ve futbolcu kardeşlerimiz buna inanmış durumda. Bu bir tesadüf değildir. Bu, büyük bir özverinin, çalışmanın, inanmışlığın, disiplinin eseridir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor - Multıgroup Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement