Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Güncel

Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Çocukları geçtiğimiz akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Kardeş Çocukları dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeş Çocukları dizisinin 11. bölümünde neler oldu?

15.04.2019 08:52  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardeş Çocukları dizisi son bölümüyle Pazar akşamı ekranlara geldi. Kardeş Çocukları dizisinin 11. bölümünde neler oldu? 12'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11'İNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

İdil'in içeceğine ilaç atmasıyla fenalaşıyor. Ümran'da güzelliğiyle Yıldırım'ı etkiler. Umay'ın Yıldırım'a bakışlarından rahatsız olan Reşat orayı terk eder.Bir anda fenalaşan Hayat'ı misafirlere takdim eden Umay, kızına resmen sırtını döner. Bu sırada eve gelen Reşat, banyoda karşılaştığı Cansel ile birlikte olur. Hayat kötüleşse de annesini dinlemek yerine Umay'ı dinleyerek durmaz. O sırada Cemal'i görür ve hemen oradan uzaklaşır.

Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hayat'ın durumu kötüye gider ve hastaneye kaldırılır, kanında uyuşturucuya rastlanır. Volkan, çektiği videoda İdil'in, Hayat'ın içeceğine bir şeyler katarken görür. Yıldırım ise İdil'e ne yaptığını sorar.

YILDIRIM ÜMRAN'A AŞKINI İTİRAF EDİYOR

Umay ile Reşat arasında fırtınalar eser ve Reşat, eşini cezalandırmak için her yolu denemeye kararlıdır. Umay bir yandan da kızını Ümran'dan kıskanmaya başlar. Yıldırım'ın Hayat ile bu kadar fazla ilgilenmesi her şeyi ortaya çıkarıyor. Ancak Hayat, Yıldırım'a öfke kusuyor. Yıldırım ise Ümran'a aşık olduğunu sonunda açıklıyor. Böylelikle Hayat, annesine yaptığı haksızlığın farkına varıyor ve kendini suçluyor.

Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazar akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kardeş Çocukları dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Hayat'a olanların ardından Yıldırım gerçekleri açıklar ve Hayat'ın nasıl bir yol izleyeceği ise izleyici tarafından merak edilmeye başladı. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Dakika Güncel Kardeş Çocukları Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement