Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
Magazin

Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu

Geçen hafta salı günü 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden şarkıcı Alişan, kardeşi için Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Gözyaşlarına hakim olamayan annesi Suzan Tektaş'ı teselli etmek isteyen Alişan, diz çöküp hüngür hüngür ağladı.

27.07.2021 22:17  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz akşamı koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Tektaş kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

EZAN DA OKUDU

Şarkıcı, kardeşinin ölümünün 7. gününde Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Cami avlusunda vatandaşlarla bir araya gelen Alişan, mevlitten sonra ezan okudu.

Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu

ANNESİNE SARILIP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Selçuk Tektaş için okunan mevlitte Alişan'nın annesi Suzan Tektaş gözyaşlarına hakim olamadı. Alişan, namazdan sonra annesinin yanına giderek teselli etmeye çalıştı. Annesine sarılan ünlü şarkıcı da hüngür hüngür ağladı.

Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu

Son Dakika Magazin Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aysima Şafak: Allah rahmet eylesin sevdiklerine ailesine sabırlar versin 13 2 Yanıtla
  • EcrinSema Erdoğan: Allah sabır versin çok zor yaşlı olsa kurtuldu dersin genç olunca öyle olmuyo malesef Allah mekanını cennet eylesin inşallah çok üzüldük dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden 14 0 Yanıtla
  • Umut Tukenmez: Hergün hergün 3 0 Yanıtla

Advertisement