'Kardeşim Benim 2' Filminin Galasında Emektar Oyuncu Erol Taşçı'yı Tartakladılar - Son Dakika
Magazin

'Kardeşim Benim 2' Filminin Galasında Emektar Oyuncu Erol Taşçı'yı Tartakladılar

Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrolünde oynadığı 'Kardeşim Benim 2' filminin galasında görevliler emektar oyuncu Erol Taşçı'yı tartakladı.

24.11.2017 12:29  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı 'Kardeşim Benim 2' filmine aynı akşam iki farklı gala yapıldı. 'Kardeşim Benim 2' ekibi, Kanyon AVM'deki asıl gala öncesi Özdilek'te halk gösterimine katıldı.

HAYRANLARI BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

HT magazin'in haberine göre; yaklaşık 5 bin kişinin izlediği halk gösteriminde, sinemaseverler Burak Özçivit ve Murat Boz'la selfie çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Boz ve Özçivit'in bazı hayranlarının, heyecandan ağlaması dikakti çekti.


"İLKİNDEN DAHA KOMİK"

Galada Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'i yalnız bırakmadı. Güzel oyuncu, "Burak ve Murat çok iyi anlaşıyorlar. Setlerini ziyaret etmiştim. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da eğleniyorlardı. Bence birinci filmden daha komik bir film oldu" dedi.


DESTEK MESAJI ATTI

Murat Boz'un ilk filmde rol alan ancak devam filminde oynamayan sevgilisi Aslı Enver, galaya katılmadı. Enver, birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada "Canım sevgilim. Çok güzel geçsin gecen. Seni seviyorum" notuyla paylaşarak, Boz'a destek oldu. Burak Özçivit, "Filmde Aslı da olsun çok istemiştik ama programına uymadı. İnşallah ileride tekrar çalışırız" diye konuştu.


GÖREVLİ TARAFINDAN TARTAKLANDI

Gecenin tadını, yaşanan tatsız bir olay kaçırdı. Kanyon AVM'deki galaya davetli olan Erol Taşçı içeri alınmadı. Görevli tarafından tartaklanan oyuncu, "Beni Timur Savcı ve ekibi çağırdı. Sinemaya yıllarımı verdim. Yaşadığım çok kötü bir olaydı" diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

Galadan kareler;

\'Kardeşim Benim 2\' Filminin Galasında Emektar Oyuncu Erol Taşçı\'yı Tartakladılar

Son Dakika Magazin 'Kardeşim Benim 2' Filminin Galasında Emektar Oyuncu Erol Taşçı'yı Tartakladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • çok kötü: ağlayan kıza yazıklar olsun yanındaki kapalı sarılı kız ise bir daha topluma çıkmasın o nasıl kötü iğrenç bir fotoğraf öyle ter kokusu buraya kadar geldi arkadaş azıcık hijyen azıcık saygı yav 7 9 Yanıtla
  • DE GET YALAN DÜNYA: Ünlü olan, paraya para demeyen, bu dünyada istedikleri her şeyi elde eden bunlar. Ama yırtınan, gömleğini satıp bunların peşinden koşan, eşine çocuğuna harcayacağı parayı bunlara harcayan ama yineden aç karnını doyuramayan bizler. Aklımda deli sorular.... saygılarımla... 10 0 Yanıtla
  • TIRTIL: Yazıklar olsun ne diyelim. Sanat dünyası böyle 8 0 Yanıtla
  • insanoğlu: olabilir terleyeblir insanlık hali farkında olsa bu pozu vermezdi ,kibirlenip insanları aşağılayan gün gelir aynı durumu yaşayabilir ahada buraya yazıyom. 5 2 Yanıtla
  • görgü: gerçek sanatçılar dayak yiyen o emektar kemal sunal Cüneyt arkın adile naşit tarıkakan halit akçatepe yılmaz güney vahi öz reha Yurdakul aliye rona ayhan ışık ve yüzlerce Yeşilçam emektarı gerçek sanatçılar sizlersiniz ve filmlerinizle hep yaşayacaksınız bu sanatçıyım geçinen zıpırlar 3,5 sene sonra unutulur gider 3 0 Yanıtla

Advertisement