Kardeşim Benim'in Galası Yapılı, Film Bugün Vizyonda... - Son Dakika
Güncel

Kardeşim Benim'in Galası Yapılı, Film Bugün Vizyonda...

Kardeşim Benim\'in Galası Yapılı, Film Bugün Vizyonda...

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen 'Kardeşim Benim'in galası dün akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleşti.

15.01.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinemaseverler  tarafından merakla beklenen 'Kardeşim Benim'in galası dün akşam  Kanyon Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleşti.  Sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda kişi TAFF ve BRK'S Productions yapımı 'Kardeşim Benim'in görücüye ilk kez çıktığı günde bir araya geldi.

"ÇEKİMLER O KADAR EĞLENCELİYDİ Kİ SETTEN DÖNMEK İSTEMEDİK"

Film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla bir araya gelen film ekibi eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Çekimlerin nasıl geçtiği konuşulurken Murat Boz: "Çekimler o kadar eğlenceli geçti ki setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu. Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak(Özçivit) 'la arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu. Çok eskiye dayanıyor. Oradan çıkmış bir fikir filme dönüştü" deyince sözü alan Burak Özçivit: "Filmi izleyince siz de göreceksiniz zaten o sıcaklığı. Herkes kendinden bir şey bulacak, tam bir kardeşlik hikayesi" dedi.

AMSTERDAM, BERLİN VE BAKÜ MÜJDESİ!

Filmin aynı zamanda yapımcılarından olan Burak Özçivit yurt dışındaki sinemaseverlere bir de müjde verdi: "Kardeşim Benim" ile Amsterdam, Berlin ve Bakü'ye gidip oradaki hayranlarımızla da buluşacağız" dedi.

Salonları dolduran davetliler film bitiminde 'Kardeşim Benim'i dakikalarca alkışladı.  Davetliler, medyada büyük yankı uyandıran Murat Boz'un 'Abe Kaynana'yı seslendirdiği, Burak Özçivit'in org başına geçtiği düğün sahnesine alkışlarıyla eşlik etti!

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan 'Kardeşim Benim'de Boz (Hakan) ve Özçivit (Ozan)'e, 'Zeynep' rolüyle başarılı oyuncu Aslı Enver eşlik ediyor.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM BİR ARADA

Galaya aralarında Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Mustafa Ceceli başta yönetmen Mert Baykal, yapımcılar Timur Savcı- Cemal Okan, filmin senaristi Zafer Külünk ve filmin oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver, Ahmet Gülhan, Nazan Kesal, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Sencar Sağdıç, Atalay Çetintaş, Celal Acaralp, Ali Beyat, Benian Dönmez Baran Çınar, Berke Önemli, Cihangir Turantaş, Buse Balkan, Sena Görgün, Yunus Eski, Adnan Mehmet Ali Arslan, Hakan Atalay, Çağlar Yiğitoğulları, Zeynep Belbel, Çeşmircioğlu, Ceyhun Tutal, Efe Tuncer, Murat Ercanlı, Gözde Mutluer, Mert Denizmen olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.

Senaryosu Zafer Külünk'e ait olan, yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal'ın oturduğu, TAFF ve BRK'S Productions yapımı 'Kardeşim Benim' bugün vizyonda. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardeşim Benim'in Galası Yapılı, Film Bugün Vizyonda... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement