Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı

Hatay'da cinnet getirip pompalı tüfekle ev basan ve 3 kişiyi öldüren şahsın, kardeşine istediği kızın verilmediği ve kızın başkasıyla nişanlandığı için cinayetleri işlediği ortaya çıktı.

18.09.2019 13:26  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da, kardeşine verilmeyen kızın bir başkasıyla nişanlandırılmasına öfkelenen N.D., pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Antakya ilçesi Karaali Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre N.D., kuzeni Bilem Doğru'yu (23) erkek kardeşine istedi. Ailenin kabul etmemesi üzerine iki aile arasında husumet yaşandı. Daha sonra kuzeninin ailesinin Bilem Doğru'yu bir başkasına nişanladıklarını öğrenen ağabey N.D., düğüne bir hafta kala ailenin evini damadın ailesi ile beraber otururlarken bastı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Önce evin arka penceresinden pompalı tüfekle eve arka arkaya ateş eden N.D., daha sonra da evin giriş kısmından duvara arka arkaya ateş etti. Olayda, Bilem Doğru, ağabeyi İbrahim Doğru (33), nişanlısı Mahmut Şaban Afsal (28) hayatını kaybetti.

Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı
Bilem Doğru-Mahmut Şaban Afsal

OLAYIN ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTI

Bilem Doğru'nun annesi G.D., babası O.D. ve damadın annesi Ç.A. ağır yaralı olarak Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dehşet saçan N.D.'nin olay sonrası kayıplara karıştığı öğrenildi. Polis, arama çalışmalarına devam ediyor.

İşte olay yerinden kareler;

Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı
Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı
Hatay\'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da 3 kişinin öldürüldüğü aile katliamının arkasından kız meselesi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Vay: 1 taşla kuş 1 20 Yanıtla adanalı: LAĞIMSIN LAN 14 0
  • Boz Ayı: Evet, haberin asli simdi rayina oturdu. Yazik, gencecik piril piril iki insan bir kendini bilmez cahil, medeniyetten uzak biri tarafin dan hayattan kopartildi. Ailelerine sabir diliyorum. Katil zanlisina gelince; idam ile, muebbet hapis ile önü alinamayacak vahim vak-a lar bunlar. Toplumsal Egitim programi derhal guncellenmeli ve kapatilan halkevleri, köy enstituleri tekrar acilmali. Insanlar doktirin ile degil norm lar ve etik ile egitilmeliler. Ayrica artik Allah korkusuda kalmadi insanlarda. 17 2 Yanıtla Boz Ayı: Ilaveten, devlet neredeymis ki akli dengesi yerinde olmayan bir sahis tedavi altina alinmamis ve/veya zamaninda izole edilmemis? 3 4
  • filozof: ülke 18 yılda mahfoldu insanlar aç işsiz parasız bunalımda ülkeyi yabancılar adeta istila etmiş hayat çok zorlaştı gercek sebep bunlardır yönetenlerse 25 bin maaşla lüks içinde yaşamakta umursamamakta ama bu böyle sürmez 8 8 Yanıtla Digorlu Mahmut : Allah senin 18 kez belanı versin filozof.. 6 9 Hükümet : Sen kaşınıyorsun az kaldı, bütün yorumların bu yönde, bir gece ansızın. 0 1
  • neslihan: kız için degmez masum insanların ölmesi. dünyada kızmı bitti. türkiyede 1 erkege 4 tane kız düşüyor. yanı kadın nüfusu fazladır. 6 3 Yanıtla
  • işler güçler: evlene evlene ölüyorlar kızlar bütün türk erkekleri yurtdışından evleniyor artık 7 1 Yanıtla
  • 6565: İyi halt ettin şerefsiz herif 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement