Kardeşler Filmi - Son Dakika
Sinema

Kardeşler Filmi

Kardeşler Filmi

Kardeşler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kardeşler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

11.12.2018 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yusuf, ailesinin aldığı karar ile kız kardeşini tuzağa düşürmüş, ağabeyi Ramazan’da kardeşini öldürmüştür. Yusuf’un yaşı küçük olduğu ceza indirimi olacağından abisi Ramazan yerine hapse girer. Dört yıl hapiste kalan Yusuf şartlı tahliye olunca ailesi ile tekrar bir araya gelir. Özgürlüğüne kavuşan Yusuf çektiği vicdan azabı ile bu sefer de dışarıda hapis hayatı yaşar. İki kardeşin hayatına giren Yasemin, geçmişte yaşanan ve sır gibi saklanan cinayeti öğrenir. Yasemin de artık Yusuf gibi aile için büyük bir tehlike oluşturmaktadır.

Yönetmen: Ömür Atay

Senaryo: Ömür Atay

Oyuncular: Yiğit Ege Yazar, Caner Şahin, Gözde Mutluer, Erol Afşin, Cankat Aydos, Mürtüz Yolcu, Cem Zeynel Kılıç, Ozan Çelik, Ebru Ojen Şahin, Yiğit Çakır, Nihal G. Koldaş, Onur Dikmen

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Brothers

Yapımcı Firma: O2 Filmes

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye, Almanya Bulgaristan

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 103 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 12.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kardeşler Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sermiyan Midyat, Midyat'ta düzenlenen söyleşiye katıldı
    16:25 Sermiyan Midyat, Midyat'ta düzenlenen söyleşiye katıldı

    Oyuncu Sermiyan Midyat, Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Midyat ilçesinde bulunmaktan memnuniyetini dile getiren Midyat, Ağustos ayında çekimlerine başlayacağı 'Hükümet Adam' filminin galasını da ilçede yapacağını belirtti. Söyleşinin sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektiren Midyat, programda müzik grubu da sahne aldı.

  • Tolga Örnek'in yönettiği 'Mucize Aynalar' filmi 5 Nisan'da vizyonda
    12:27 Tolga Örnek'in yönettiği 'Mucize Aynalar' filmi 5 Nisan'da vizyonda

    Yönetmen Tolga Örnek'in 6 farklı Aziz Nesin öyküsünden uyarladığı 'Mucize Aynalar' filmi, 5 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Komedi türündeki filmde Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Zerrin Sümer, Eren Demirbaş, İştar Gökseven ve İdil Fırat gibi oyuncular yer alıyor. Hayalleri gerçeğe dönüştüren aynaların icadından itibaren başlayan hikaye, trajikomik tesadüflerle devam ediyor.

  • Bosna Hersekli Yazar Abdulah Sidran'ın Cenazesi Toprağa Verildi
    19:19 Bosna Hersekli Yazar Abdulah Sidran'ın Cenazesi Toprağa Verildi

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yaşayan ünlü yazar, şair ve akademisyen Abdulah Sidran'ın cenazesi toprağa verildi. Sidran için düzenlenen törenlere birçok ünlü isim katıldı. Sidran, edebiyat dünyasında önemli eserlere imza atmış ve birçok ödül kazanmıştır.

  • Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak
    14:36 Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak

    Bu yıl Almanya'nın Oberhausen şehrinde düzenlenecek olan kısa film festivalinde Türkiye'den finale kalan tek film olan Mori, En İyi Kısa Film Ödülü için yarışacak. Yakup Tekintangaç'ın yönettiği film, bir kız çocuğunun okula yeni gelen öğretmeni babası zannederek onu ikna etme çabasını anlatıyor. Filmin başrolünde Hayrünisa Akbaş yer alırken, profesyonel oyuncular da rol aldı. Mori, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından destekleniyor ve haziran ayında Asya kıtasının en büyük festivallerinden birinde prömiyer yapacak.

  • Titanic filmindeki ikonik kapı 718 bin dolara satıldı
    12:34 Titanic filmindeki ikonik kapı 718 bin dolara satıldı

    Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Jack karakterinin trajik sonunu belirleyen Titanic filminin ikonik kapısı, Teksas merkezli Heritage Auctions tarafından düzenlenen bir etkinlikte 718 bin dolara satıldı.

  • Nuri Bilge Ceylan: Belki de artık hiç film çekmem, bilmiyorum
    11:35 Nuri Bilge Ceylan: Belki de artık hiç film çekmem, bilmiyorum

    Akbank Kısa Film Festivali'ne onur konuğu olarak katılan yönetmen Nuri Bilge Ceylan, gelecekteki çalışmaları hakkında belirsizlik yaşadığını ve belki de hiç film çekmeyebileceğini söyledi. Ceylan, sinemanın bir arayışı temsil ettiğini ve film yaparken kendisinin de bir şeyler aradığını ifade etti. Ayrıca, Rus edebiyatının filmlerine etkisi olduğunu ve fotoğrafla daha çok ilgilendiğini belirtti.

  • Yeni Karayip Korsanları Filmi Bir Reboot Olacak
    10:34 Yeni Karayip Korsanları Filmi Bir Reboot Olacak

    Yapımcı Jerry Bruckheimer'ın doğruladığı bilgiye göre, Karayip Korsanları serisinin yeni bölümü bir reboot olacak. Eski karakterlerin geri dönüşü olmayacak ve franchise tamamen yeni bir yöne gidecek. Henüz net bir senaryo veya oyuncu kadrosu açıklanmamış olsa da, heyecanla bekleyen hayranlar bu kararla birlikte yeni hikayelerin ve karakterlerin keşfedileceği bir yol açıldığını görmüş oldu.


Advertisement