Kardeşlik Platformu'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kardeşlik Platformu'ndan AK Parti'ye Ziyaret

Kardeşlik Platformu üyesi sivil toplum kuruluşu (STK) yöneticileri, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Murat Özcan'ı ziyaret etti.

05.07.2018 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardeşlik Platformu üyesi sivil toplum kuruluşu (STK) yöneticileri, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Murat Özcan'ı ziyaret etti.

Kardeşlik Platformundan yapılan yazılı açıklamaya göre, sözcü Muammer Karaman, AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde gösterdiği başarıyı tebrik etti.

Karaman, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye kadar dünyayı da ilgilendiren bir süreç olduğunu ifade ederek, böylesi tarihi bir seçimde gösterilen çaba ve tüm seçmenlere ulaşma ve dokunma gayretinin takdire şayan olduğunu kaydetti.

İstiklal ve istikbal için çalışan ve bunlar için istikrarı önemseyen kuruluşlardan oluşan STK'lar olarak seçim zaferini tebrik etmek için geldiklerini aktaran Karaman, "Memnuniyetimizi paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz." ifadesini kullandı.

İl Başkanı Murat Özcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda büyük bir gayretle çalıştıklarını bildirerek, "Evet hem şekli hem de olası sonuçları açısından tarihi bir seçimdi. Bu tarihi seçimin yüklediği tarihi sorumluluğun şuuru ile hareket eden tüm teşkilatımız başarının mimarıdır. Hep birlikte çalıştık, kazandık ve Türkiye'yi sevindirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kardeşlik Platformu'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement