Kardüz Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Kardüz Masaya Yatırıldı

Kardüz Masaya Yatırıldı

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kardüz Yaylasının gelişimi ve yapılacak yatırımların yapılacağı bir toplantı düzenlendi.

22.04.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kardüz Yaylasının gelişimi ve yapılacak yatırımların yapılacağı bir toplantı düzenlendi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Kültür ve Turizm Koruma Gelişim Bölgesi ilan edilen Kardüz Yaylasının Planlama Çalışmaları, Eko-Turizm ve Turizmin Ekonomiye Kazandırılması' konulu bir toplantı düzenlendi.

Panelde açılış konuşmasını yapan Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, "Kardüz bizim için çok önemli. Yıllardır turizme kazandırılması için uğraşılan Kardüz 50 kilometre karelik alan içinde 1850 metre yüksekliğinde. Ayrıca Kardüz'e çıkarken birçok yaylamız, sıcak su kaynaklarımız var. Başka hiçbir yerde böyle bir güzellik yok. Biz burasının turizme kazandırılması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Konuşmanın ardından Düzce Meslek Yüksek Okulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Özbay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen, Şehir ve Bölge Plancısı Saffet Atik, Şehir Plancısı Cem Bayrak, Öğretim Görevlisi Reyhan Sönmez ve Öğretim Görevlisi Gözde Oğuzbalan Kardüz ve turizm yatırımları hakkında bilgiler verdiler.

Toplantıya Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Ersan Çetin, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Gölyaka Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Yusuf Taşhan ile yöre halkı katıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardüz Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement