Kargı Belediyesi'nden Kardeşlik İftarı - Son Dakika
Yerel

Kargı Belediyesi'nden Kardeşlik İftarı

Kargı Belediyesi\'nden Kardeşlik İftarı

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

23.07.2013 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeğinde iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Su Dünyası'nda düzenlenen yemeğe Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, buruk bir iftar yaşadıklarını belirterek, eski belediye başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın vefatı ile buruk bir Ramazan yaşadıklarını söyledi. Bağcı, Akpınar'ın ailesi, yakınları ve ilçe halkına baş sağlığı diledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekerek, "Ramazan'da düşmanlıklar, farklılıklar unutuluyor aynı sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz için dua ediliyor. Bu ruhu diğer 11 ayda da ne kadar çok yaşatabilirsek o kadar güçlü bir ülke olabiliriz. Ülkede birlik ve bütünlüğün korunması için hemşehrilik ve komşuluk ilişkileri çok önemli. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Geleneksel günlerimizde bir araya gelerek, kimseyi de ötekileştirmeden kardeşçe yaşamayı bilmeliyiz" dedi.

Kargılılarla birlikte bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Ceylan, iftara katılan herkese teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kargı Belediyesi'nden Kardeşlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement