Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada

Manisa Akhisar'da sokak ortasında tartıştıkları emekli polis tarafından öldürülen karı-kocanın silahla vurulma anları, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

08.05.2018 21:25  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 28 Nisan'da sokak ortasında tartıştıkları emekli polis tarafından öldürülen karı-kocanın silahla vurulma anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

EMEKLİ POLİS, ÇİFTLE ÖNCE TARTIŞTI ARDINDAN SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

28 Nisan'da 50. Sokak Tahtakale Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, emekli polis olduğu öğrenilen M.Ö. (63) isimli bir şahıs, Mustafa (43) ve Zeynep (36) Kaya çiftiyle önce tartıştı ardından da belinden çıkardığı silahla kurşun yağdırdı. Önce Zeynep Kaya'yı vuran M.Ö. yerde karısının üzerine kapanan Mustafa Kaya'ya da ateş ederek öldürdü.

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada

ÖNCE KARISI SONRA KENDİSİ ÖLDÜ

Olayın ardından saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, vatandaşlar 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan karı-koca Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen önce Zeynep Kaya, ardından da Mustafa Kaya hayatını kaybetti.

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada

KIRIKKALE'DE TESLİM OLDU

Cinayetin ardından memleketi Kırıkkale'ye giden M.Ö.'nün 1 Mayıs tarihinde Kırıkkale emniyetine giderek teslim olduğu öğrenildi. Akhisar emniyetine teslim edilen cinayet zanlısı M.Ö. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Akhisar Kapalı Cezaevine gönderildi. Zanlı M.Ö.'nün, Mustafa-Zeynep Kaya çiftini alacak-verecek meselesi yüzünden öldürdüğü iddia edildi.

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada

OLAY ANI KAMERADA

Cinayet anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafında da saniye saniye görüntülendi.

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • Mehmet ozer: Bu emekli olan polislerden silahları alınması lazım. Toplumun içinde silahla geziyorlar emekli polis deil sonuçta neden silahla geziyorkarki 39 73 Yanıtla Mehmet : 25 sene düşman kazandığı için olmasın 5 4 Ali: Yok yani her yorumu yapabilirsin eleştirebilirsin yaptığını lanetleyebilirsin ama bir kişinin yaptığı suçtan dolayı bütün emekli polislerin silahı alınsın demek çok saçma. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi. Polislik hayatları boyunca kim bilir kaç tane düşman edindiler. Onlardan sen mi koruyacaksın emekli polisleri ? 0 0 Eziğe cevap: Hadi emekli memurdan silahını aldın peki diğer cinayetleri nasıl önleyecen onların silah taşıma ruhsat dahi yok.eline teli alan yorum yapıyo 0 0
  • Soldier: Recep, bunları yazarken neye dayanarak yazıyorsun, bizi de bir aydınlatabilir misin?senin bu akla mantığa sığmaz saçma yorumun çadır devletinde bile uygulanmaz.Bana bir tane örnek göster,sadece bir örnek.Deki:falanca bir adam var,su cinayeti işlediği zengin olduğu için dışarda,yada falanca polis,asker,savcı, şunu infaz etti,yada şu suçu ispatli işledi,içeri sokulmadi de.şu yazdığına var ya,bir yetkili denk gelse,suçtur. Ondan sonra başlarsın ben yazmadım çocuğum yazdı diye. 110 0 Yanıtla ddd: On numara cevap olmuş recoya !!! Kılıfına uydurma eskilerde kaldı...Bu zamanda kimse kimsenin,hele hele kamu görevlisi kimsenin aleni işini gizlemez gizleyemezde,çünkü gün gelir üstünden yıllar geçer,bunu yapan ve yaptıranların arası bir şekilde bozulur kabak örtbas edenin başında patlar..kendini savunamaz deliği boylar,kimse bu riske başkasının derdi için girmeeezzzz...bunun çok örneği var o yüzden boşboğazlık yapıp klavye bilmişliği yapmayacaksın... 0 0
  • doğrusu şu: Milletin yıllardır dişinden tırnağından biriktirdiği üç kuruşu dolandırırsan bunuda hakedersin.Kimse 63 yaşında cezaevine girmek istemez.Adamı bunu yaptırmak zorunda bırakanın hiçmi suçu yok !!! 88 5 Yanıtla 007: Ne diyorsun dostum sen insan öldürmek ne demek biraz aç da kuranı Kerim'in Türkçe mealini oku ondan sonrada sen hiç konuşma yorum yapma oku sadece 0 0
  • Metin : Ölenin hiç mi suçu yok 55 14 Yanıtla
  • koray: Genelde ölen haksızdır 44 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • TikTok'ta 50 yaşındaki kadının skandal dans videosu infial yarattı
    09:15 TikTok'ta 50 yaşındaki kadının skandal dans videosu infial yarattı

    Dünyaca ünlü sosyal medya platformu TikTok, son dönemde skandal videolara sahne olurken, bir kadının 50 yaşında olduğunu iddia ederek dans ettiği ve tartışma yaratan bir video ortaya çıktı. Videoda kadının '50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında' notunu düştüğü görüldü.

  • İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı
    08:52 İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı

    Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan bir vatandaşın parmağına batan dikiş makinesi iğnesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. İskenderun İlçesi'nde bulunan Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın parmağına batan iğne, 112'yi araması üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde çıkarıldı.


Advertisement