Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu

Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu Antalya'nın Manavgat ilçesinde telefon yüzünden tartıştığı karısını ile onları ayırmaya çalışan baldızını bıçakla yaralayan öfkeli koca, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu.

26.04.2020 21:07  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde telefon yüzünden tartıştığı karısını ile onları ayırmaya çalışan baldızını bıçakla yaralayan öfkeli koca, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu.

Olay Manavgat ilçesine bağlı Hisar Mahallesi 4514 sokak üzerindeki bir apartmanda gerçekleşti. İddiaya göre, sokağa çıkma kasıtlaması sebebiyle evde kalan Celal Y. ile karısı Zekiye Y. arasında telefon yüzünden artışma çıktı.Karısının mutfakta telefonla görüştüğünü gören Celal Y. karısından telefonu istedi. Eşinin sinirlenip telefonu yere atması üzerine iyice öfkelenen Celal Y. tezgahtaki bıçağı alıp Zekiye G.'ye saldırdı. Olayı gören ve ikiliyi ayırmaya çalışan baldızı Hatice Ö.' de olayda bıçakla yaralandı. Olay sonrası apartmanın kapısına çıkan Celal Y. iddiaya göre, "Çocuklarım ne olacak?" diyerek bağırmaya başladı.

Komşuların olayı duyması üzerine olay yerine polis ve ambulans geldi. Celal Y., emniyet güçlerine teslim olurken, yaralı eşi ve baldızı ise gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Zekiye Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, başında bıçak parçası kaldığı belirlenen baldız Hatice Ö.'nün ise ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Asayiş ekiplerince hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Celal Y.' in ayağında ayakkabısının olmadığı ve alt eşofmanının kanlı olduğu görüldü.

Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısı ve baldızını bıçakladı, kanlı eşofmanıyla polise teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza
    10:41 Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza

    Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Bursa Asfaltı Mudanya istikametinde gerçekleştirdikleri denetimlerde aşırı hız yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimlerin halkın güvenliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, 20 sürücüye toplamda 81 bin lira ceza kesildi. Emniyet güçleri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

  • Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    10:41 Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement