Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti

Ankara'da emekli astsubay, tartıştığı karısına kurşun yağdırdı, ardından intihar etti. Olay yerine koşarak gelen talihsiz kadının kardeşi, sinir krizi geçirdi.

16.11.2018 11:41  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da emekli astsubay, tartıştığı karısına kurşun yağdırdı, ardından intihar etti. Olay yerine koşarak gelen talihsiz kadının kardeşi, sinir krizi geçirdi. Acılı kadın, tedavi edilmek üzere ambulansa alındı.

TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, sabah saatlerinde Yenimahalle ilçesindeki Kardelen Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2039. Cadde'de ikamet eden emekli astsubay U.G, oğulları İ.G.'nin de evde olduğu sırada bilinmeyen bir nedenle eşi S.G ile tartışmaya başladı.

Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti

KARISINA KURŞUN YAĞDIRDI, İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın alevlenmesiyle gözü dönen U.G, silahını çekerek eşine ateş etmeye başladı. Eşine kurşunlar yağdıran U.G, silahı bu sefer kendine çevirip ateş ederek intihar etti.

Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti

EKİPLER, EVE KİMSEYİ SOKMADI

. U.G çiftinin oğullarının ihbarda bulunması üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olayın yaşandığı eve kimsenin girmesine izin vermedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan S.G'in kardeşi, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Acılı kadın, tedavi edilmek üzere ambulansa alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Astsubay Karısına Kurşun Yağdırdı, Ardından İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Mustafakes: Emekli olan emniyet görevlilerinden silahları alınsa biraz faydası olur 19 16 Yanıtla Sade Vatandaş: Sen askerliğini bedelli mi yaptın?Terörle mücadeleyi 20 günde yapıp geçmiyorlar.Emekli olduklarında bile tehlike altındalar... 13 14
  • Depresyon: Toplum maddi manevi depresyonda.Sebep olanlara lanet olsun 11 7 Yanıtla Yaşar: Ne ayaksın sen 1 4 Osman: Yaşar ne oldu vatan haini mi oldu yoksa öyle dedi diye. Ne ayaksın ne demek ? 2 0 Osman: Yaşar ne oldu vatan haini mi oldu yoksa öyle dedi diye. Ne ayaksın ne demek ? 2 0
  • memet: Dış güçlerin parnağı var.... 5 12 Yanıtla
  • Salih: Kadınlar psikolojik şiddet erkekler de fiziksel şiddetden vazgeçmeli 16 0 Yanıtla
  • Cihangirr: Bu milletin askerle polisle ne derdi var anlamadim.o diliniz kopsun insallah .. kurban olun askere polise..Adam belliki cinnet getirmis Allah sabir versin yakinlarina.. 11 3 Yanıtla
  • PERMANENT: PSİKOLOJİK BUNALIMDAMIYIZ... 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement