Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı

Adana'nın Çukurova ilçesinde ayrılma aşamasındaki eşiyle barışmak için buluşan kişi, tartışma üzerine tabancayla eşini yaraladı. Şahsın anne evine özel harekat destekli operasyon düzenlendi.

21.09.2018 05:02  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Çukurova ilçesi'ne bağlı Huzurevler Mahallesi'nde 10 yıllık evli ve 2 çocukları bulunan Murat G. ile ayrılma aşamasındaki eşi Selvi G. barışmak için arkadaşlarının evinde buluştu.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çift, burada konuşurken tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat G. tabancayla Selvi G'ye ateş etti. Yaralanan Selvi G. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON

Olayın ardından kaçan Murat G'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, Murat G.'in kaçabileceği adreslere bakarken, annesinin evinde otomobili gördü. Araç kaputunun sıcak olduğunu fark eden polis ekipleri Murat G.'in babasının evinde silahla saklanabileceği ihtimali üzerine olay yerine 3 tim Özel Harekat sevk edildi.

Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Murat G.'in bulunduğu 8'inci kata özel harekat timleri uzun namlulu silahlarla operasyon düzenlendi. Ancak daire içerisinde yapılan aramalarda Murat G.'yi bulamadı. Apartmanın diğer katlarında da arama yapan polis, zanlıyı bulamadı. Polis arama çalışmalarına devam ediyor.

Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı
Adana\'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Eşiyle Barışmak İçin Buluşan Şüpheli, Tabancayla Eşini Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sinirli: Ne kadar pislik bir memleketmiş adana yeter artık 11 6 Yanıtla Bak git : Sen kendin yasadigin sehre bir bak gerci sizin gibiler kendi pisliklerini gormezden gelirler. 5 8
  • BOŞNAK: Adana da her zaman o hal olsun bence etrafınada jiletli teller konsun giriş çıkış kapalı olsun yeter bu ne 5 4 Yanıtla adanali: begenmiyorsan bu memleketi kalk git kirmaa 2 5 BOŞNAK: adanalı Memleket benim bizlerin senin gibi adanalıları memleketten kovalamak gerekiyor böyle olayları yapanın ve senin gibi düşüneni hemen vurucan tekmeyi 1 0
  • FİLOZOF: ÜLKE 16 YILDA NERDEN NEREYE GELDİ ADETA MEZARLIĞA DÖNDÜ İNSANLAR BİTTİ TÜKENDİ FAKİRLİK YOKSULLUK İNANILMAZ BOYUTLARDA MİLLET AÇ YATMAKTA SEFALET İÇİNDE YAŞAMAKTA YÜZDE 5 KRALLAR GİBİ YAŞARKEN 95 SÜRÜNMEKTE VEKİLLER 25 BİN TL ALIRKEN İŞÇİ 1600 İLE KİRADA OTURUP BİRDE ÇOCUK OKUTMAKTA İNTİHAR CİNNET CİNAYET TONLA NERDEN NEREYE GELDİK 1 1 Yanıtla
  • ALEYNA: kadınlar köle değil yetkililer nerde 1 0 Yanıtla

Advertisement