Karısını Vurduktan Sonra İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Karısını Vurduktan Sonra İntihar Etti

Karısını vurduktan sonra intihar etti Konya'da cinnet getiren koca önce karısını tabancayla ağır yaraladı ardından intihar ettiKONYA - Konya'da, uzun süredir karısıyla ailevi sorunları olan ve kavga sonrası cinnet getiren bir kişi, 36 yaşındaki eşini baldızının gözü önünde silahla ağır...

24.07.2018 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karısını vurduktan sonra intihar etti

Konya'da cinnet getiren koca önce karısını tabancayla ağır yaraladı ardından intihar etti

KONYA - Konya'da, uzun süredir karısıyla ailevi sorunları olan ve kavga sonrası cinnet getiren bir kişi, 36 yaşındaki eşini baldızının gözü önünde silahla ağır yaraladıktan sonra evin bahçesinde kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Tırılırmak Mahallesi Hattat Rıza Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan ve bir süredir karısıyla ailevi sorunlar yaşayan Yakup Kaya, eşi Emine K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle cinnet getiren Yakup Kaya, tabancayla evin salonunda eşini vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra bahçeye çıkarak kendi kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

Olaya şahit olan Yakup Kaya'nın baldızı durumu polise bildirdi

Emine K.'nin kız kardeşi Zehra Y. tartışma seslerine uyarak eniştesi Yakup Kaya'nın ablasına silah doğrulttuğunu ve 3 el ateş ettikten sonra eniştesinin kendi kafasına ateş ettiğini gördükten sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, evi kontrol ettiği sırada Yakup Kaya ve eşi Emine K.'nin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Bu sırada çiftin evdeki uyanan 3 çocuğu polis ekipleri tarafından dışarıya çıkartıldı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Emine K.'ye ilk müdahaleyi evde yaptı. Yaralı kadın daha sonra ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Emine K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Cinnet getiren koca olay yerinde hayatını kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yakup Kaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemeler yaptı. İncelemelerin ardından Kaya'nın cansız bedeni morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karısını Vurduktan Sonra İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısını Vurduktan Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement