Kariyer Günlerinin 2. Gününde Turizmciler Konuştu - Son Dakika
Güncel

Kariyer Günlerinin 2. Gününde Turizmciler Konuştu

Kariyer Günlerinin 2. Gününde Turizmciler Konuştu

Adıyaman Üniversitesi Proje Etüd Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörlüğü (ADYÜ PROJEM), Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO), Genç Kariyerler Topluluğu ve Çevre Topluluğunun katkılarıyla hazırlanan Adıyaman Üniversitesi 2.

12.12.2017 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Proje Etüd Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörlüğü (ADYÜ PROJEM), Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO), Genç Kariyerler Topluluğu ve Çevre Topluluğunun katkılarıyla hazırlanan Adıyaman Üniversitesi 2. Kariyer Günlerinin ikinci gününde turizm sektörünün temsilcileri turizm konusunda konuştu.

Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen panelde Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, üniversite akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Moderatörlüğünü Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi araştırma görevlisi Reşat Arıca'nın yaptığı panele Eskişehir Modernity Otel Müdürü Hakkı Gök, Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nagehan Sönmez Gök, Hilton Garden Inn Adıyaman Genel Müdürü Serkan Karakozu ile Satış Müdürü Burak Yağmur konuşmacı olarak katıldı. Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım'ın açılış konuşması ile başlayan panelde turizmin dünü, bugünü, turizm öğrencilerinin meslek edinmede izleyeceği yollar ve otel yapısı ile ilgili konuşmaların gerçekleştirilirken özellikle Adıyaman'da turizmin gelişmesine katkı sağlayacak olan çalışmalar masaya yatırıldı. Adıyaman turizminin tüm kurumların el ele vererek, geliştirilebileceğinin altını çizen Eskişehir Modernity Otel Müdürü Hakkı Gök, Eskişehir örneğini vererek, "Eskişehir'de tüm kurumlar ele verip turizmi nasıl geliştirebiliriz, turist sayısını nasıl artırırız, sorularına cevap arıyorlar ve bu bağlamda gerekli çalışmaları yapıyorlar" dedi.

Öğrencilere nasihatte bulunan Anadolu Üniversitesi öğretim elemanı Nagehan Sönmez Gök, staj döneminin önemine değinerek, teorik bilginin yanında pratik bilginin daha faydalı olacağını söyledi. Hilton Garden Inn Adıyaman Genel Müdürü Serkan Karakozu, Adıyaman'ın turizm geleceğini aydınlık gördüğünü belirtirken, Hilton Garden Inn Adıyaman Satış Müdürü Burak Yağmur ise Adıyaman'da turizm sektörünün her geçen gün daha da ileriye gittiğinin altını çizdi. Panelin ardından Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci ve Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Sabbağ tarafından konuşmacılara Adıyaman Üniversitesi kendi adlarına dikilmiş fidan sertifikaları hediye edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kariyer Günlerinin 2. Gününde Turizmciler Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement