Kariyer Panayırı'nın İkinci Durağı Çanakkale Oldu - Son Dakika
Güncel

Kariyer Panayırı'nın İkinci Durağı Çanakkale Oldu

Kariyer Panayırı\'nın İkinci Durağı Çanakkale Oldu

PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin bu sene 11'inci kez gerçekleştirdiği Kariyer Panayırı, Muğla'nın ardından Çanakkale'de öğrencilerle buluştu.

30.03.2017 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin 2006 yılından bu yana gençlere kariyerleri konusunda yol gösterme hedefiyle organize ettiği Kariyer Panayır'ı, senenin ikinci etkinliğini Çanakkale'de düzenledi.

Çanakkale 18 Mart Üniversite'sinde hafta başında gerçekleşen Kariyer Panayırı, iş dünyasının değerli isimleriyle öğrencileri bir araya getirdi. Düzenlenen oturumda Atalian Global İnsan Kaynakları Direktörü Arzu Gedikoğlu, Pozitum Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Çağlayan Aktaş ve Bonte Girişimci Bilal Kök deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Gençlerden gelen soruları da yanıtlayan konuklar, iş yaşamı ve meslek seçimi konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Yaklaşık 200 öğrenciyi buluşturan etkinlik sonrasında öğrencilere özel katılım sertifikası verildi. Üç öğrenci ise PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi'ne katılım şansı yakaladı.

Kariyer Panayırı'nın gençlerin gelecek hedeflerini belirlemesinde önemli rol oynadığını anlatan Pozitum Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Çağlayan Aktaş, "Öğrencilerin kariyer seçiminde dikkat etmesi gereken noktalar, mutlu bir kariyere sahip olmak için yapılması gerekenler, networkün önemi ve kişisel gelişim konularında bilgiler verdiğimiz keyifli bir etkinlik oldu. Ben ve diğer konuşmacılar kendi deneyimlerimizi gençlerle paylaştık. Kariyerlerinin başında olan gençlerimizin farklı fikir ve tecrübelere kulak vermesinin kendi doğrularını bulma yolunda çok değerli olduğuna inanıyorum" dedi.

Sektörlerin önde gelen firmalarıyla üniversite öğrencilerini buluşturan, gençlere iş ve staj fırsatları için yeni kapılar açan Kariyer Panayırı, Çanakkale'nin ardından; Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, Balıkesir Balıkesir Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Yalova Yalova Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ni ziyaret edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kariyer Panayırı'nın İkinci Durağı Çanakkale Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement