Vitor Pereira, "Görevden alınmaktan korkuyor musun?" sorusunu duyunca küplere bindi: Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun? - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira, "Görevden alınmaktan korkuyor musun?" sorusunu duyunca küplere bindi: Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun?

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Palmeiras'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı basın toplantısında bir muhabirin, "Görevden alınmaktan korkuyor musun?" sorusuna çok sert tepki gösterdi. Portekizli teknik adam, "Şaka yapıyor olmalısın adamım! Bu sorunla, dalga geçiyor olmalısın. Hayatımın, kariyerimin hiçbir aşamasında işimi kaybetmekten korkmadım. Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun dostum?" ifadelerini kullandı.

14.08.2022 20:14  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Corinthians'ın teknik direktörü Vitor Pereira, Brezilya'da gündemden düşmüyor. Portekizli hoca son olarak Palmeiras'a kaybettikleri maçın ardından basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

"İŞİMİ KAYBETMEKTEN HİÇ KORKMADIM"

Pereira görevden alınacağı korkusu yaşayıp yaşamadığı şeklinde gelen soruya, "Şaka yapıyor olmalısın adamım! Bu sorunla, dalga geçiyor olmalısın. Hayatımın, kariyerimin hiçbir aşamasında işimi kaybetmekten korkmadım. Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun dostum? İstikrarlı bir hayatım var. Buna da ihtiyacım yok. Ben şu anda Corinthians'tayım. Corinthians olmasa da başka bir kulüpte olurum. Ayrılmaktan yana hiçbir kaygım yok." ifadelerini kullanarak cevap verdi.

"FIRSATLAR YARATMADIK MI? ANLAMIYORUM!"

Hırsını alamayan Portekizli hoca, kendisine soru soran muhabire ayrıca, "Sana bir şey soracağım. Bugün Palmeiras'a baskı yapmadık mı? Fırsatlar yaratmadık mı? Anlamıyorum. Bu soruyu, bugünkü maçı izleyerek mi soruyorsun? Flamengo maçı da aynıydı. Baskı yapmaya da çalıştık. Oynamak için, üretmek için mücadele verdik." dedi.

Vitor Pereira, "Görevden alınmaktan korkuyor musun?" sorusunu duyunca küplere bindi: Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun?

Son Dakika Spor Vitor Pereira, 'Görevden alınmaktan korkuyor musun?' sorusunu duyunca küplere bindi: Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Kublay: Türkçe meali fenerbahçe. Sağolsun. Demiş 0 0 Yanıtla

Advertisement