Bitlis'te Yollar Ulaşıma Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te Yollar Ulaşıma Açılıyor

Bitlis\'te Yollar Ulaşıma Açılıyor

Bitlis'te hafta boyunca etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy ve mezra yolları ulaşıma açılıyor.

16.12.2013 21:29  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te hafta boyunca etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy ve mezra yolları ulaşıma açılıyor.

Kar yağışının durmasıyla İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kapalı köy yollarını açmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Vali Veysel Yurdakul da karla mücadele ekiplerinin, Tatvan ilçesindeki Nemrut Dağı eteklerinde bulunan Çekmece köyü ve Nemrut Kayak Merkezi yolunu açma çalışmalarını takip etti.

Ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yurdakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, karla mücadele ekiplerinin gece gündüz demeden kapalı yolları açmak için aralıksız çalışma yürüttüğünü söyledi.

Karla mücadele çalışmalarını kent genelinde 10 ayrı şantiyede, 33 farklı ekiple yürüttüklerini ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:

"Karla mücadele ekiplerimiz, köy, mezra ve kayak merkezlerinin yollarını açmak için özveriyle çalışıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturduk. Kazasız, belasız ve daha güvenli seyahatler için yol temizleme çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda helikopter ve paletli ambulanslarımızla acil durumlara müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımız acil durumlar için kriz masasına ulaşıp yardım isteyebilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Yollar Ulaşıma Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement