Karlahan: "İnancımız Devam Ediyor" - Son Dakika
Spor

Karlahan: "İnancımız Devam Ediyor"

Karlahan: "İnancımız Devam Ediyor"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor’da basın sözcüsü Göksel Karlahan, "Şampiyonluğa olan inancımız devam ediyor" dedi.

19.01.2016 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor'da basın sözcüsü Göksel Karlahan, "Şampiyonluğa olan inancımız devam ediyor" dedi.

Gazeteciler basın açıklaması yapan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, "Şampiyonluğa olan inancımız devam ediyor. İkinci yarıya galibiyet ile başlamak istiyorduk ama olmadı. 11 puan geride olmamıza karşın inancımız devam ediyor" dedi.

Bandırmaspor Hentbol Şube Sorumlusu Melisa Demirhan ise, "Bandırma Gazeteciler Cemiyetine bizleri yılın takımı seçtiler teşekkür ediyorum. Plaketi İzmir'e götürdüğümde kızlarımızda çok mutlu olup ekstra maça motive oldular. Gençleri ve bayanları maçlarımıza davet ediyorum. Böylece her maçı kazanır" dedi.

Bandırmaspor Hentbol Bayan Takımı Antrenörü Tolga Pelin ise, "İkinci yarı maçlarımıza iyi savunma yaparak iyi başladık. Bandırma seyircisi maçlara gelirse motivasyonumuz artar" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karlahan: 'İnancımız Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement