Karma Türkiye, tüm uygulama mağazalarında yerini aldı - Son Dakika
Güncel

Karma Türkiye, tüm uygulama mağazalarında yerini aldı

Karma Türkiye, tüm uygulama mağazalarında yerini aldı

Yerli sesli içerik, podcast ve radyo platformu Karma Türkiye tüm uygulama mağazalarında yerini aldı.

25.11.2022 15:20  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerli sesli içerik, podcast ve radyo platformu Karma Türkiye tüm uygulama mağazalarında yerini aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "İzlenebilen her şey artık dinlenebilir" sloganıyla hayata geçirilen platform, canlı radyo programları, dijital radyo yayın akışı, ücretli ve ücretsiz erişilebilen sesli içerikler ile podcast dünyasını birleştiriyor.

Dijital sesli içerikler ve birbirinden farklı podcastlerle yerli bir platform olarak çıkan Karma Türkiye, dinleme alışkanlığı olan, 7'den 70'e her yaştan ve her kesimden insana ulaşmayı hedefliyor.

Mobil uygulama olarak cep telefonlarına indirilebilecek Karma Türkiye, hem yayıncılar hem de dinleyiciler için yeni bir deneyim alanı oluşturuyor.

Platform bünyesinde sosyalleşme olanağını da sunan uygulamada kullanıcılar profil oluşturarak mesajlaşma, takipleşme gibi özellikleri de deneyimleyebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karma Türkiye CEO'su Dilruba Özcan Hocaoğlu, Karma Türkiye'nin 2019'da bir medya şirketi halini aldığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"RTÜK'e bağlı yayıncılık lisansına sahip ilk dijital radyolardan biri olan Karma Türkiye, hızlı bir büyüme ivmesi kazandı. İki milyona yakın tıklama alan web sitesi ve sosyal medya gündeminde sık sık yer alan radyo programlarımız, kullanıcıyla etkileşim konusunda önemli bir etken oldu. Karma Türkiye portalı ve uygulaması, artık tüm kullanıcıların ulaşabileceği bir sesli içerik platformu. Evde, işte, dışarıda, istediğiniz her yerde, izlemek yerine dinleyerek keyifle vakit geçirebileceğiniz içeriklerimizi hep birlikte sizler için hazırladık ve sunduk."

Kadın girişimci olarak hemcinsinin istihdamına da bu yolda önem verdiğini aktaran Hocaoğlu, "Yazarlarımızdan dublaj sanatçılarına, ofiste çalışan ekipten radyo yayıncılarına kadar kadın istihdamı benim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karma Türkiye, tüm uygulama mağazalarında yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement