Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Evlendi - Son Dakika
Magazin

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Evlendi

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Evlendi

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal, 3 Eylül Çarşamba günü, aile ve yakın dostları eşliğinde Bahar Country'de gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

04.09.2014 08:27  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal'ın sadeliğin hakim olduğu karnaval havasında geçen eğlence dolu kır düğününde, Doğa Rutkay özel olarak tasarlanan gelinliği ile herkesi büyüledi.

Düğünün şahitliğini Ali Koç, Övge Oğultürk ve Melisa Doğu'nun üstlendiği geceye iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tarık Akan, Cem Aydın, Cansu Kurtçu, Fettah Can, Ata Demirer, Özge Borak, Saba Tümer ve Elif Dağdeviren gibi ünlü isimler de bu geceye katılan davetliler arasındaydı.

By Mustafa Organizasyon tarafından özenle hazırlanan pembe ve beyaz renklerin hakim olduğu gecede misafirlere nikah şekeri olarak tohum bombaları dağıtıldı. Davetliler nikahın ardından bando takımı eşliğinde yemek için hazırlanan masalarına geçtiler. Gecenin sürprizi Doğu ve Batı müziğini sentezleyen gezgin grup Cabbar ve Korkoro oldu.
DJ Funky "C"nin setin başına geçmesi ile başlayan After Party'de davetliler neşeli ve eğlenceli anlar yaşarken, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal'ın dünya evine girişine tanıklık ederek unutulmaz bir geceye şahit oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement