Karne Coşkusu Carrefoursa Hiper'lerde Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Karne Coşkusu Carrefoursa Hiper'lerde Yaşanacak

Karne Coşkusu Carrefoursa Hiper\'lerde Yaşanacak

“Her Karneye Bir Hediye” kampanyasını başlatan CarrefourSA, 9-10 Haziran tarihlerinde hipermarketlerine karnesini getiren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine boyama kitabı, dondurma, meyve suyu, muz vb. çeşitli hediyeler verecek.

06.06.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Her Karneye Bir Hediye" kampanyasını başlatan CarrefourSA, 9-10 Haziran tarihlerinde hipermarketlerine karnesini getiren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine boyama kitabı, dondurma, meyve suyu, muz vb. çeşitli hediyeler verecek.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, 2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin karne coşkusuna ortak oluyor ve "Her Karneye Bir Hediye" kampanyasını başlatıyor.

Kampanya kapsamında 9 - 10 Haziran 218 tarihlerinde karnesiyle birlikte CarrefourSA Hiper marketlerine gelen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine CarrefourSA Boyama Kitabı, Golf veya Algida dondurma, muz veya Tropicana Meyve Suyu'ndan birini hediye edileceği açıklandı. 2 gün boyunca devam edecek kampanya kapsamında CarrefourSA, öğrencilere 25 bin adetin üzerinde hediye dağıtmayı planlıyor. Karnesini gösteren öğrenciler hipermarketin danışma kısmından hediyesini alabilecekler. Kampanyaya en fazla bir kere katılım gösterilebilir. Ayrıca kampanyadan yararlanmak için, karnenin ibrazının gerektiği de belirtilerek, kampanya hediyelerinin stoklarla ve Hiper formatlı mağazalarla sınırlı olduğu açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karne Coşkusu Carrefoursa Hiper'lerde Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement