Karne hediyeleri çocukların yüzünü güldürdü - Son Dakika
Yaşam

Karne hediyeleri çocukların yüzünü güldürdü

Karne hediyeleri çocukların yüzünü güldürdü

Düzce'de faaliyet gösteren bir dernek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kaynaşlı'ya bağlı Dipsizgöl köyündeki ilkokul öğrencilerine üşüyüp hasta olmamaları için karne hediyesi olarak atkı, bere ve eldiven hediye etti.

17.01.2020 10:03  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de faaliyet gösteren bir dernek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kaynaşlı'ya bağlı Dipsizgöl köyündeki ilkokul öğrencilerine üşüyüp hasta olmamaları için karne hediyesi olarak atkı, bere ve eldiven hediye etti. Karne hediyelerinden alan küçük bir kızın mutluluğu ise görenleri duygulandırdı.

Düzce'de faaliyet gösteren Genç Eller Derneği, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Derneğin sosyal sorumluluk birimi ekipleri, Kaynaşlı'ya bağlı Dipsizgöl köyünde bulunan Dipsizgöl İlkokulu'nda okuyan minik öğrencileri ziyaret ederek hazırladıkları atkı, bere, eldiven ve okuma kitaplarını çocuklara hediye etti. Hediyelerini alan minik öğrencileri, gözlerinde ki mutluluk ve yüzlerindeki sevinçle dernek üyelerine teşekkür ettiler.

Çocukların soğuk havalarda üşümemesi için hayata geçirdikleri kampanyaya birçok kurum ve şahısların destek verdiğini dile getiren Dernek Başkanı Enes Bektaş, "Dernek olarak Kaynaşlı Dipsizgöl Köyü İlköğretim Okulu'na geldik. Burada öğrenci kardeşlerimiz kış öncesinde tatil öncesinde her birine kitap hediye ettik. Her biri ile kartopu ve çeşitli oyunlar oynadık. Çok güzel bir gün geçirdik. Üşümesinler diye atkı, eldiven ve bere teslim ettik. İnşallah hediyelerimiz başka okullarda da devam edecek. İlk etapta burada 100 öğrencimize burada hediyelerini verdik. Daha sonra her birine bot ve montta getireceğiz. Bir sloganımız var. Çocuklar üşürse vicdanımız donar. Çocuklar üşümesin bizde vicdanımızı dondurmayalım. Her bir çocuğumuza ulaşalım" dedi.

Karne hediyelerini alan minik öğrencilerin gözlerindeki mutluluk ve yüzlerindeki sevinç ise dikkatlerden kaçmadı. Etkinliğin sonunda gençler, çocuklarla mangal partisi de yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Karne hediyeleri çocukların yüzünü güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Siirt'te kaybolan alzaymır hastası yaşlı şahıs ölü bulundu
    11:41 Siirt'te kaybolan alzaymır hastası yaşlı şahıs ölü bulundu

    Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Bağlıca köyünde yaşayan 80 yaşındaki alzaymır hastası Hüseyin Tilki, dün gece evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Tilki'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
    11:37 Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

    Manisa'nın Soma ilçesinde çalıştığı maden ocağında tambura sıkışarak hayatını kaybeden Halit Gürpınar, Gediz ilçesinde gözyaşları ile toprağa verildi. Cenaze namazına Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, Gürpınar'ın mesai arkadaşları ile köylüler ve ailesi katıldı.

  • Artvin'de su kanalına düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:36 Artvin'de su kanalına düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

    Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Şevket Yıldız, Devlet Su İşleri'ne ait olan ve taşeron firma tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan su kanalına düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Araç Üst Geçidin Direğine Çarptı: 2 Yaralı
    11:35 Tekirdağ Kapaklı'da Araç Üst Geçidin Direğine Çarptı: 2 Yaralı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç, üst geçidin direğine çarptı. Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı.

  • İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'
    11:30 İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'

    Hadımköy'de yuva yapmak için işyeri önüne çalı, poşet ve çivi gibi şeyleri toplayan kargalara isyan eden çalışan o anları sosyal medyada paylaştı. Kargaları şikayet eden çalışan, 'Her gün bunları süpürmekten gına geldi. O değil maaşlarımızı da etkiliyor. Patron 'kargalar kadar çalışmıyorsunuz' diyor. Bu işin sonunu getirmek lazım' diyerek yüzleri gülümsetti.

  • Manyas'ta Polis Memuru Eşi ve Kuzenini Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu
    11:30 Manyas'ta Polis Memuru Eşi ve Kuzenini Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu

    Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat, bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat'ı öldürüp, kuzeni Mesut Görgül'ü yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Kübra Kanat tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Soruşturma devam ederken, Kübra Kanat bugün Manyas ilçesinde toprağa verilecek.

  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü
    11:14 Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yukarıışıklar Mahallesi'nin yıllardır devam eden içme suyu sorununu yeni hat ve depolar yaparak çözdü.


Advertisement