Karne Hediyesi Hep Kitap Olsun! - Son Dakika
Güncel

Karne Hediyesi Hep Kitap Olsun!

Karne Hediyesi Hep Kitap Olsun!

Yoğun bir okul dönemi sona ererken öğrenciler için en zengin karne hediyesi hep kitap'tan!

30.05.2017 09:48  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayal güçlerini zenginleştirmek, onlara bambaşka dünyaların kapılarını aralamak için; hep kitap'ın Zayn, Ay Işığını İçen Kız, Muz Makinesi, Şaka Makinesi, Kas Makinesi kitapları ile Rose-Lou dizisi ve daha niceleri, kitapçılarda genç ve çocuk okurları bekliyor.

ZAYN
Solo müzik kariyerini başarıyla sürdüren eski One Direction üyesi Zayn Malik, bu defa, hayatının hiç bilinmeyen ve çok merak edilen yönlerini anlattığı Zayn kitabıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen star, kitabında bugüne kadar röportajlarında anlatmadığı hikâyeleri, evinin arka bahçesindeki sığınağından stüdyo ortamına, yaşamının her detayını sevenleriyle paylaşıyor. Zayn adlı kitabında, Malik'in tüm samimiyetiyle anlattığı hikâyelerine ve duygularına; çoğu daha önce hiçbir yerde görülmeyen renkli, capcanlı yüzden fazla fotoğraf eşlik ediyor.

AY IŞIĞINI İÇEN KIZ
Kelly Barnhill'in yazdığı modern klasikler arasında yerini alacak fantastik roman Ay Işığını İçen Kız, 2017 Newbery Medal, New York Halk Kütüphanesi 2016'nın En İyi Kitabı ve Publishers Weekly 2016'nın En İyi Kitabı ödüllerini alırken, New York Times Çok Satanlar Listesi ve Amazon 2016'nın da En İyi 20 Kitabı Listesi'ne seçildi.

MUZ MAKİNESİ, ŞAKA MAKİNESİ ve KAS MAKİNESİ
Edebiyata sağladığı katkılardan dolayı 2006 yılında İngiliz Şövalyelik Nişanı verilen Alexander McCall Smith'in yazdığı kitaplar Muz Makinesi, Şaka Makinesi ve Kas Makinesi, 8 yaş üstü okurlara hitap ediyor.

ROSE-LOU DİZİSİ
Fransız çocuk edebiyatının sevilen kahramanı Rose-Lou'nun maceralarını anlatan dizi, çılgın bir kız çocuğu olan Rose-Lou'nun günlüklerinden oluşuyor. Pakita'nın yazdığı, Laurent Audouin'in resimlediği dizinin 4 kitabı Herkes Yanılabilir Ben Bile, Tüm Kalbimle Sevdiğim Üvey Kardeşim, Hiç Yoktan İyidir ve Rüküş de Olsam Güzelim çocuklara birbirinden eğlenceli maceralar vaat ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karne Hediyesi Hep Kitap Olsun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement