Karneler Alındı, Yaz Tatili Başladı - Son Dakika
Güncel

Karneler Alındı, Yaz Tatili Başladı

Karneler Alındı, Yaz Tatili Başladı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın sona ermesiyle birlikte Esenler'de 83 bin öğrenci, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatiline başladı.

09.06.2017 15:01  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın son ders zili çaldı. Esenler'de 83 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu'nda düzenlediği 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni'ne; Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, şube müdürleri ve öğretmenler ile birlikte öğrenci ve veliler katıldı.

ESENLER BAŞARILI BİR EĞİTİM YILINI GERİDE BIRAKTI

Törende ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın fevkalade başarılı geçtiğini belirterek, "Esenler sosyal, sportif, kültürel ve proje yarışmalarında adını tüm Türkiye'ye hatta Avrupa'ya bile duyurdu. Sportif alanda öğrencilerimiz, Avrupa ve Balkan dereceleri elde ettiler. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Eğitimde yenilikçilik' ve 'Eğitimde İyi Örnekler' projelerinde ise Esenler, İstanbul birincisi oldu" şeklinde konuştu.

GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZI İYİ YETİŞTİRMEMİZE BAĞLI

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin de, çocukların hak ettikleri bir yaz tatiline kavuştuğunu vurgulayarak eğitimin sadece öğretmenlerin omuzlarına yüklenecek kadar kolay bir iş olmadığını söyledi. Şahin, "Toplumda ne kadar kesim var ise bu yükün altına girmesi gerekiyor. Çünkü evlatlarımızdan daha kıymetli bir şeyimiz yok. Milletimizin en değerli hazinesi insanıdır. Eğer çocuklarımızı iyi yetiştirirsek, bu coğrafyada kalıcı olabiliriz" dedi.

YAZ TATİLİ 18 EYLÜL'DE SONA ERECEK

Programda öğrenciler mini bir konser verdi ve halk oyunları gösterileri sergilediler. Öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerinden elde ettikleri giysilerle de küçük bir defile sunarak geri dönüşüme dikkat çektiler. Pogram, karne takdimi ile sona erdi. Her sınıfın birincilerinin karnelerini Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan verdi. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk ders zili, 18 Eylül Pazartesi günü çalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karneler Alındı, Yaz Tatili Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement