Karnelerini Gösteren Öğrencilere Ayakkabı Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Karnelerini Gösteren Öğrencilere Ayakkabı Hediyesi

Karnelerini Gösteren Öğrencilere Ayakkabı Hediyesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her yıl olduğu gibi bu yılda karnelerini gösteren öğrencilere hediye verecek.

08.06.2017 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her yıl olduğu gibi bu yılda karnelerini gösteren öğrencilere hediye verecek.

Şahinbey Belediyesi, karne hediyesi dağıtımına bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda ortaokul ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak gençlerin ilgi alanlarına yönelik eşofman takımı, voleybol, basketbol ve futbol topu dağıtımı yapan Şahinbey Belediyesi bu yıl da gençlere ve spora verdiği önemi göstererek 150 bin öğrenciye ayakkabı dağıtımına başlıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gençlere yapılan yatırımlarda sınır tanımıyor.

"Gençlerimize helal hoş olsun"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençleri spora teşvik etmek için, karne hediyesi olarak spor ayakkabı hediye ettiklerini belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin başarılı olmasını istiyoruz. Bundan dolayı göreve geldiğimiz günden bu yana, okul birincisi öğrencilerimize her yıl dizüstü bilgisayar dağıtarak, onları ödüllendirdik. Yine iki yıl Üniversite sınavında birinci olan kardeşlerimize araba hediye ettik. Ayrıca, Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapmasını destekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Şahinbey'de okuyan 42 bin lise öğrencimize eşofman takımı hediye ettik. Yine 80 bin ortaokul öğrencimize forma, 150 bin futbol, basketbol ve voleybol topu hediye ettik. Bu yaz döneminde de gençlerimizin sevdiği branşlarda spor yapması için ayakkabı dağıtıyoruz. Şahinbey de öğrenim gören tüm lise ve ortaokul öğrencilerimizin tamamına istekleri üzere karne hediyesi olarak ayakkabı veriyoruz. Karnesini getiren her öğrenci bizden ayakkabıyı alabiliyor" dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bugün Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın katılacağı karne dağıtım töreninde öğrencilere spor ayakkabı hediye ederek dağıtıma başlayacak. Ancak, öğrenciler karne hediyelerini 12 Haziran'dan itibaren Şahinbey Belediyesi'ne karneleri ve kimlikleri ile birlikte gelerek hediyelerini alabilecekler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karnelerini Gösteren Öğrencilere Ayakkabı Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement