Karneni Getir Kitabını Al Projesi - Son Dakika
Yerel

Karneni Getir Kitabını Al Projesi

Karneni Getir Kitabını Al Projesi

Türkiye İş Bankası, karnesini şubelere getiren öğrencilere öykü kitapları hediye ediyor.

13.06.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası, karnesini şubelere getiren öğrencilere öykü kitapları hediye ediyor.

Muş'ta karnesini İş Bankası'na götüren çocuklar kitaplarını aldı. Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren İş Bankası Muş Şube Müdürü Ercan Yıldız, 2007-2008 eğitim öğretim döneminin sonunda başlattıkları 'Karneni Göster, Kitabını Al' kampanyasının bu yıl yedinci yılına ulaştığını söyledi. Yıldız, "Sosyal sorumluluk projelerimizle ülkemizin toplumsal refahına yapabildiğimiz her katkıyı çok önemsiyoruz. Bu projeyi istikrarla sürdürerek, çocuklarımıza ve ülkemizin geleceğine katkıda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Okulların kapandığı gün yaşanan tatlı heyecanı bütün şubelerimizde hissediyor, çocuklarımızın tatil sevincine hediye ettiğimiz kitaplarla küçük bir katkı sağladığımıza inanıyoruz. Genel müdürlüğümüz tarafından dağıtılan kitap sayısı bu yıl 1 milyon 200 bini bulacak. 7 yıl boyunca dağıtılan kitaplar da 8 milyonu aşmış olacak" dedi.

Bu sene belirli sayıda kitabın, görme engelli çocuklar için Braille alfabesiyle basılarak onlara eğitim veren okullara ulaştırıldığını vurgulayan Yıldız, "Ayrıca yatılı bölge ortaokullarına ve sevgi evlerinde kalan çocuklara da 'Yazarlarımızdan Öyküler' kitabı hediye edilecek" dedi.

İş Bankası'nın bu yıl ki karne hediyesinin, Türk edebiyatının usta isimlerinin eserlerinden derlenen 'Yazarlarımızdan Öyküler' isimli kitap olacağını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"İlk ve orta öğretim öğrencileri, Sait Faik Abasıyanık, Halide Edip Adıvar, Adnan Binyazar, Sabahattin Ali, Muharrem Buhara, Feyza Hepçilingirler, Rıfat Ilgaz, Yaşar Kemal, Fikret Otyam, Mehmet Zaman Saçlıoğlu, Ömer Seyfettin, Mine Soysal ve Necati Tosuner'in öykülerinin yer aldığı kitapları, şubemizden alabilecekler." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karneni Getir Kitabını Al Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement