Karnesini Getiren Çocuklar Buz Pistinde Eğlendi - Son Dakika
Spor

Karnesini Getiren Çocuklar Buz Pistinde Eğlendi

Bugün karnesini alan çocuklar soluğu Silivrikapı Buz Pisti’nde aldı.

19.01.2018 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün karnesini alan çocuklar soluğu Silivrikapı Buz Pisti'nde aldı. Karnesini getiren öğrenciler buz pistinde dakikalarca eğlendi.

Spor İstanbul bu sene de çocukları unutmadı. Silivrikapı Buz Pisti'nde 15 gün boyunca 09.00-18.00 saatleri arasında karnesini getiren öğrenciler buz pistinden ücretsiz yararlanacak. Bugün başlayan etkinlikle çocuklar buz pistinde keyifli vakit geçirerek doyasıya eğlendi. Piste gelen çocukları tebrik edip onlarla sohbet eden Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, bu hizmeti yarı yıl tatilinde verdiklerini ifade ederek, "Karnesini getiren her çocuk bu imkandan faydalanıyor. Çocuklarımız önce hayal etmeli, sonra başarmalı. Biz de bu fırsatları sağlıyoruz. Spor İstanbul ailesi olarak 15 gün tatil boyunca buz pistinde kaymayı öğretme garantisi veriyoruz" dedi.

"Çocuklar teknoloji ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalı"

Çocukları teknoloji bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaları gerektiğini söyleyen Özbayraktar, "Spor İstanbul olarak 25 branşta hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın hangi sporu seveceğini bilmeleri için yapmaları gerekiyor. Biz de bu fırsatı veriyoruz. Hayatlarında spor olursa daha başarılı olacaklar. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal da çocuk projelerine çok destek veriyor. Biz de Spor İstanbul olarak eğitmenlerimizle bu çalışmalara destek veriyoruz" diye konuştu.

"Zayıf veya takdir olması önemli değil"

Öğrencilerin karnesinde zayıf veya takdir olmasının önemli olmadığını belirten İsmail Özbayraktar, "Sadece çocuklarımızın eğitim görmesi çok önemli. Karnesini getiren herkes bundan faydalanabilir. Orta okul, lise, üniversite fark etmez. Katılmak isteyen herkesi değerlendirmeye çalışıyoruz. 09.00-18.00 arasındaki vakitleri çocuklarımıza ayırdık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karnesini Getiren Çocuklar Buz Pistinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement