6 Aylık Hamile Kadın Kazada Can Verdi, Eşinin Feryadı Yürek Dağladı - Son Dakika
Güncel

6 Aylık Hamile Kadın Kazada Can Verdi, Eşinin Feryadı Yürek Dağladı

6 Aylık Hamile Kadın Kazada Can Verdi, Eşinin Feryadı Yürek Dağladı

Adana'da servis minibüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan 6 aylık hamile Yeşim Işık, hayatını kaybetti. Eşinin baş örtüsünü koklayan kocası, gözyaşı döktü.

09.10.2015 12:45  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da manevra yapan servis minibüsünün çarptığı 6 aylık hamile 37 yaşındaki Yeşim Işık, karnındaki bebeği ile birlikte öldü, kadın arkadaşı 36 yaşındaki Ümit Aybaş ise ağır yaralandı. Cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan genç kadının kocası Yahya Işık, boynuna astığı eşinin baş örtüsünü koklayıp, "Kendi gitti, kokusu kaldı" diye gözyaşı döktü.

DOLMUŞ BEKLİYORLARDI

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Yavuzselim Mahallesi'nde oturan bir kız çocuğu annesi Yeşim Işık, misafirliğe gelen Ümit Aybaş'ı yolcu etmek için Atatürk Caddesi'ne çıkıp, karşı yönden gelecek dolmuşu beklemeye başladı. Bir süre sonra iki arkadaş, dolmuşun durağa yaklaştığını görüp karşıya geçmek için yürümeye başladı.

GERİ MANEVRA YAPAN MİNİBÜSÜN ALTINDA KALDI

İddiaya göre Işık ile Aybaş, kaldırımdan indikleri sırada, geri manevra yapan 42 yaşındaki Altun Bulut'un kullandığı servis minibüsünün altında kaldı. Minibüsün çarptığı Yeşim Işık ile Ümit Aybaş ağır yaralandı. İki kadın ambulanslarla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Yeşim Işık, doktorların tüm müdahalelerine rağmen karnındaki 6 aylık bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Anne ile doğmamış bebeğin ölümüne neden olan sürücü Altan Bulut ise gözaltına alındı.

"KIZIM İLE KARNINDAKİ BEBEĞİ ÖLDÜ"

Genç kadının cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberi alan Yeşim Işık'ın özel bir hastanede çalışan eşi Yahya Işık ile yakınları geldikleri Adli Tıpta sinir krizi geçirdi. Kazanın, servis minibüsü sürücüsü Altan Bulut'un dikkatsizliği sonucu meydana geldiğini ileri süren Yeşim Işık'ın babası Hüseyin Yılmaz ile kayınpederi Ahmet Işık, "Arkadaşı kızımı ziyarete gelmiş. Misafir evine dönmek için yola çıkınca, kızım da okulda olan torunumu alacağını söyleyip, hem yolcu etmek, hem de onu almak niyetiyle birlikte çıkmışlar. Kaldırımın üzerinde bekledikleri sırada, servis minibüsü önlerinden geçmiş. Bu sırada karşıda da dolmuşu görünce kızım ile arkadaşı kaldırımdan caddeye inmişler. İleriye doğru giden servis minibüsü önce durmuş, sonra da geri geri gelmiş. İçindekilerin uyarısına rağmen kızım Yeşim ile arkadaşına çarpmış. Kızım ile karnındaki bebeği öldü, arkadaşı da ağır yaralandı" diye konuştu.


"KOPARDILAR GÜLÜMÜ"

Eşinin cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gelen Yahya Işık ise karısının sürekli kullandığı baş örtüsünü boynuna asıp ağıtlar yaktı. Doğmamış bebeği ile eşini kaybeden gözü yaşlı kocayı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Eşine ait baş örtüsünü koklayıp, "Kendi gitti, kokusu kaldı" diye gözyaşı döken Yahya Işık, "Gülümü aldılar benden, kopardılar çiçeğimi. Evim battı, kopardılar gülümü benden. Ona hep 'Gülüm' derdim. Yavrusuyla gitti beraber, ciğer kuzusunu göremeden gitti" dedi.


Otopsisi tamamlanan Yeşim Işık'ın cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Aylık Hamile Kadın Kazada Can Verdi, Eşinin Feryadı Yürek Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • MANİSALI: İnsanın hayat arkadaşını bir de karnında bebeğiyle birlikte kaybetmesi çok zor Allah mekanlarını cennet eylesin geride kalan ailesine de dayanma gücü versin yarabbim. 50 1 Yanıtla
  • Mardin Kızıltepe: Bu okul servis araçları hepsi serseri. 21 0 Yanıtla
  • Mert: Bu minibus soforlerinin alayi yamuk adam 15 4 Yanıtla
  • Çorum19: Allah rahmet eylesin.Ailesine sabrı cemil ıhsan etsin .tarif edilemez bir acı.ben de babamı bi trafik kazasında kaybetmiştim. 17 0 Yanıtla
  • gurbetçi : allah rahmet eyliesin acıları çok büyük 11 0 Yanıtla
  • cappar abi: kimse denetlemiyor ki servisleri kardeşim adamlar yeterlilik belgelerini parayı vererek alıyor belediyelerden.merhaba yeni türkiye ye. 9 0 Yanıtla
  • LÜTFÜ: TAYYİBİN YAPTIĞI DÜBLE YOLLAR BUNLAR 0 9 Yanıtla
  • salim kaya: Rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun... 8 0 Yanıtla
  • Aydın: Minibüs otobüs şoförler bazılar karı kız peşinde serseri ellerinde telefon bi agresif haller önüne gelen şoför olmuş 2 0 Yanıtla
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement