Kars AK Parti İl Başkanı Çalkın, yatırımları yerinde inceledi - Son Dakika
Yaşam

Kars AK Parti İl Başkanı Çalkın, yatırımları yerinde inceledi

Kars AK Parti İl Başkanı Çalkın, yatırımları yerinde inceledi

AK Parti'nin genç Kars İl Başkanı Adem Çalkın, durmak bilmiyor.

14.06.2020 12:58  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin genç Kars İl Başkanı Adem Çalkın, durmak bilmiyor. Çalkın, AK Parti hükumeti tarafından il genelinde yapılan yatırımları yerinde görerek bilgi alıyor.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, il genelin yapılan yatırımları yerinde görüyor, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılılarını dinliyor.

Korona virüs (Kovir-19) tedbirleri kapsamında bir süre sahaya inmeyen Başkan Çalkın, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeniden sahaya indi. Her fırsatta yapılan çalışmaları yerinde görerek daha sağlıklı bilgiler alan Başkan Çalkın, kent genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç'ı da bilgilendiriyor. 8 ayı kış olan Kars'ta projelerin yürütülen çalışmaların aksamaması için milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç'a bilgi akışı sağlıyor.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri, Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü tarafından Başgedikler, Oğuzlu, Hamzagerek ve Küçük Pirveli ile Akyaka bağlantı yolunda yapımına başlanılan asfaltlanma çalışmalarını inceledi. Çalkın ve ekibi daha sonra Merkez Subatan, Külveren, Başgedikler, Ortagedikler, Ayakgedikler, Bayraktar, Yağkesen, Bekler, Hamzagerek, Küçük Pirveli ve Hacıveli ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Çalkın, milleti için gece-gündüz çalışan, milletine olan aşkını her seferinde dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını köylülere iletti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindekiler daha sonra kent merkezini döndüler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kars AK Parti İl Başkanı Çalkın, yatırımları yerinde inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi
    09:43 Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde freni boşalan bir kamyon, önce elektrik direğine çarptı ardından bir eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Freni patlayan kamyon vinç yardımıyla evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü
    09:41 Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü

    Antalya'da Türk Kızılay'ın bulunduğu binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın kısa süren müdahalenin ardından söndürülürken, yapılan incelemede yangının klimadan çıktığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkışına yönelik incelemesi devam ediyor.

  • Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor
    09:40 Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor

    Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Sülecik Köyü başta olmak üzere civar köylerde aç kalan kurtların köylere inip hayvanları telef etmesi üzerine köylüler silahlanarak kurt nöbeti tutmaya başladı. Kurtların köye girişi güvenlik kamerasına yansıdı. Sürülerine saldıran kurtlara engel olmak için av tüfeğiyle nöbet tutan köylüler, yetkililerden yardım talep ediyor.

  • Birlikte büyüyen koyun ile köpeğin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti
    09:35 Birlikte büyüyen koyun ile köpeğin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti

    Gümüşhane'de yaşayan Adil Bilgin'in 'Pamuk' isimli koyunu ve 'Boncuk' isimli köpeğinin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti. Birlikte büyüyen ve her anı birlikte paylaşan koyun ile köpeğin birbirleriyle oyunları ise kıyasıya mücadeleye sahne olurken, koyunun köpeği uzaklaştırma çabası izleyenleri gülümsetti. Adil Bilgin, hayvanların birbirlerine çok yakın olduğunu ve birlikte büyüdükleri için bambaşka bir güzellikleri olduğunu belirtti.

  • Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek
    09:33 Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek

    Bursa'nın Harmancık ilçesinde bulunan belediyeye ait kafeterya, çarşamba günleri kırsal mahallelerden pazar alışverişi için gelen kadınlara hizmet sunacak. Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Çardı Mahfel Kafeteryası'nın çarşamba günleri kadınlara ücretsiz çay servisiyle hizmet vereceğini duyurdu.

  • Edirne'de Kurt Saldırılarına Karşı Köylüler Nöbet Tutuyor
    09:29 Edirne'de Kurt Saldırılarına Karşı Köylüler Nöbet Tutuyor

    Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı köylerde artan kurt saldırıları sonucu onlarca hayvan telef oldu. Köylüler, kurtların saldırılarını engellemek için silahlanıp nöbet tutmaya başladı. Kurtların köye inmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Sürü sahipleri, kurtların yeniden saldırmasından endişe duyarak çareyi nöbet tutmakta buldu. Yetkililere yardım çağrısı yapıldı.

  • 10 yaşındaki Sanem Ertan, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'ye akrostiş şiir hediye etti
    09:29 10 yaşındaki Sanem Ertan, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'ye akrostiş şiir hediye etti

    Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, 10 yaşındaki Sanem Ertan'ı ağırlayarak kendisine yazılan akrostiş şiiri hediye aldı. Başkan Zencirci, duygulandığını belirterek minik Sanem'e teşekkür etti.

  • Edirne'de motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtıldı
    09:28 Edirne'de motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtıldı

    Edirne'de polis ve jandarma ekipleri, motosiklet sürücülerine daha görünür olmaları için reflektörlü yelek dağıttı. Ekipler, sürücülere güvenli sürüşle ilgili bilgilendirme yaparken, motosiklet sürücüleri bu çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.

  • Eskişehir'de Sokak Hayvanları İçin Yemek Dağıtımı Yapan Gönüllü
    09:27 Eskişehir'de Sokak Hayvanları İçin Yemek Dağıtımı Yapan Gönüllü

    Eskişehir'de 30 yıldır sokak hayvanları için yemek dağıtımı yapan Erol Dürüşken, motosikletini çaldırmasına rağmen gönüllülük esasıyla üstlendiği sorumluluğundan vazgeçmiyor. Günlük ortalama 60 kilometre yol kat ederek sokak hayvanlarını besleyen Dürüşken, aldığı motosikletiyle 1 senede 21 bin 500 kilometre yol katediyor. Besleme yaptığı anlarda mutluluk hisseden Dürüşken, destek olan yardımseverlere teşekkürlerini iletiyor.

  • Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi
    09:20 Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

    Uzun yıllardır Atakan Kuru ile mutlu bir evliliği bulunan güzel oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın'ın bir kızı oldu ve adını Arya koydu.

  • Edirne'de Yangın Sonrası Mahsur Kalan Yavru Kediler İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
    09:18 Edirne'de Yangın Sonrası Mahsur Kalan Yavru Kediler İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

    Edirne'deki bir öğrenci yurdunda çıkan yangının ardından merdiven boşluğunda mahsur kalan 2 yavru kedi, itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Yangın söndürüldükten sonra duyulan kedi sesleri üzerine harekete geçen ekipler, uzun uğraşlar sonucunda kedileri kurtardı. Kurtarılan yavru kediler ve anne kedi, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'na götürüldü.

  • Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti
    09:18 Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi ve sürücü hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Advertisement