Kars Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Kars Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Kars Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: "Murtaza bey Kars'ta yaşayan bütün hemşehrilerimizin belediye başkanıdır"

03.04.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediye Başkanlığı'nda devir teslim töreni töreni gerçekleştirildi.

Belediye binasındaki törende konuşan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a kent için yaptığı hizmetler adına teşekkür ederek, kendilerindeki vatan sevgisinin, insana hizmet sevgisiyle eşdeğer olduğunu söyledi.

İnsana hizmetin yerinin yerel yönetimler olduğunu belirten Karaçanta, yüzde 28 oranında bir oy aldıklarını, yüzde 72'lik bir seçmenin kendilerine mesaj vermek istediğine dikkati çekerek, "İllaki onların da sevgisine ve takdirine layık olmaya çalışacağız. Tabii bunu da yaparken geçmiş dönem belediye başkanlığı görevi yapan değerli üstatlarımızın da zaman zaman bilgilerine muhtaç olacağımız gerçektir. Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese candan teşekkür ediyorum" dedi.

Bozkuş da 5 yıl önce yönetime yüzde 32'lik bir oy oranıyla geldiklerini anımsatarak, hizmet alanında gerekli hassasiyeti göstererek önemli çalışmalara hep birlikte imza attıklarını ifade etti.

Kendilerine görev düşecekse buna hazır olduklarını dile getiren Bozkuş, "Biz 5 yıllık süreç içerisinde şu noktadan çok mutlu ve memnunuz. 5 yıllık süreci çok iyi bir şekilde doldurduk. Yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalıştık. Hizmetler noktasında iyi bir ivme kazandırdık. İyi bir yol haritası çizdik. Ben inanıyorum ki bundan sonra da alınan noktadan devam edilecektir" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya da bugün bir devir teslim töreni gerçekleştirdiklerine değinerek, şöyle devam etti:

"Nevzat bey gerek bürokrasideki hayatında olsun gerekse belediye başkanlığında olsun Kars'ımıza gerçekten önemli hizmetler yapmıştır. 30 Mart 2014 tarihine kadar Murtaza bey bizim partimizin belediye başkan adayıydı. Cenabı Allah nasip etti, Kars'ta yaşayan hemşehrilerimizin teveccühüyle bizim belediye başkanımızdır. 30 Mart'tan sonra Murtaza bey Kars'ta yaşayan bütün hemşehrilerimizin belediye başkanıdır."

Konuşmaların ardından Karaçanta ile Bozkuş birlikte fotoğraf çektirdi.

Karaçanta, daha sonra Bozkuş'u aracına kadar uğurladı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement