Kars Gençler Laboratuvarı Boyadı, İş İnsanı Malzemeleri Aldı - Son Dakika
Güncel

Kars Gençler Laboratuvarı Boyadı, İş İnsanı Malzemeleri Aldı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Dede Korkut Eğitim Fakültesi Matematik bölümü son sınıf öğrencileri, mezuniyet balosu için topladıkları paralar ile Dede Korkut Ortaokulu'nundaki metamatik laboratuvar sınıfını boyadı.

05.05.2019 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Dede Korkut Eğitim Fakültesi Matematik bölümü son sınıf öğrencileri, mezuniyet balosu için topladıkları paralar ile Dede Korkut Ortaokulu'nundaki metamatik laboratuvar sınıfını boyadı. Bunun üzerine Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz da sınıftaki diğer malzemeleri aldı. Ünivesiteli gençler, kendi elleriyle boyadıklarını sınıfao Korkmaz'ın da aldığı matematik gereçlerini yerleştirdi.

Kafkas Üniversitesi Dedekorkut Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği son sınıf öğrencileri, mezuniyet balosu yapmak yerine Dedekorkut Ortaokulu'na matematik laboratuvarı kurma kararı aldı. Yasemin Genç, Seren Yıldız, Reyhan Erol, Adil Bimay, Mahsum Derdiyok, Hacı Aydoğan Özbay ve Sevda Şimşek, balo için topladıkları paralarla laboratuvar olacak sınıfı boyayarak baştan aşağı yeniledi. Öğrencilerin bu anlamlı çalışmasına Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan destek geldi. Öğrencilerle irtibata geçen Korkmaz, matematik laboratuvarının malzemelerini aldı. Öğrenciler tarafından dizayn edilen matematik laboratuvarı için açılış töreni düzenlendi. Açılışa İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Urlunç ve Ali Cengiz Birdal, KAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taştan, KAÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Esra Altıntaş, Dr. Öğr. Üyeleri Şükrü İlgün, Nilgün Günbaş katıldı. Kurdele kesilerek açılan sınıfı gezen davetliler, laboratuvar hakkında bilgi aldı. Davetliler, öğrenciler ve işadamını bu anlamlı çalışmadan dolayı tebrik etti.

Kars Gençler Laboratuvarı Boyadı, İş İnsanı Malzemeleri Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Gençler Laboratuvarı Boyadı, İş İnsanı Malzemeleri Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement