Kars Hayvansever Üniversiteli Gençler Kampüs Yolunu Temizledi - Son Dakika
Güncel

Kars Hayvansever Üniversiteli Gençler Kampüs Yolunu Temizledi

Kars Kafkas Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinde öğrenim gören bir grup hayvansever öğrenci, kent merkezi ile kampüs yolu üzerindeki boş arazilerde çöp topladı.

07.05.2019 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Kafkas Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinde öğrenim gören bir grup hayvansever öğrenci, kent merkezi ile kampüs yolu üzerindeki boş arazilerde çöp topladı. Öğrencilerin topladıları çöpleri Kars Belediyesi'ne ait çöp arabasına yükledi. Yaklaşık 2 kamyon çöp toplayan öğrenciler, Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herkes gördüğü çöpü alsa ya da çöp atmazsa her şey çok daha güzel olur dedi. Kafkas Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci kampüs yolu üzerinde poşet tarlasına dönen araziyi temizlemek için harekete geçti. Sokak hayvanlarının beslenme noktası da olarak kullanılan alandaki çöpleri toplayan öğrenciler, 'Doğayı sevip yeşili koruyalım', 'Sağlıklı yaşam sağlıklmı çevreyle olur', 'Güzel bir çevre için el ele', 'Yeşili sevelim, sokak hayvanlarını ve doğayı koruyalım' sloganıyla başladıkları temizlik çalışmasında yaklaşık 2 kamyon çöp topladı. Topladıkları çöpleri belediyeye araca taşıyan öğrenciler, kısa sürede alanı temizlemenin keyfini yaşadı.

Kafkas Üniversitesi İngilizce Dili ve Edebiyatı 3'ncü sınıf öğrencisi Giresunlu Medine Huçur, Arkadaşlarımızla birlikte sokak hayvanlarını koruduğumuz, sahip çıkmaya çalıştığımız, beslediğimiz küçük bir kulübümüz var. Sokak hayvanlarını korurken çevremizi de temizlemeye çalışıyoruz. Sokaklar sadece hayvanların değil aynı zamanda insanlarındır. İnsan öncelikle evini temizlikle başlar sonra apartmanını temizler, etrafını temizler derken şehrin güzelleşmesini sağlar. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herkes gördüğü çöpü alsa ya da çöp atmazsa her şey çok daha güzel olur diye konuştu.

Kars Hayvansever Üniversiteli Gençler Kampüs Yolunu Temizledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Hayvansever Üniversiteli Gençler Kampüs Yolunu Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement