Kars Imamdan Futbol Duası Attıkları Gol Olsun Yarabbim - Son Dakika
Güncel

Kars Imamdan Futbol Duası Attıkları Gol Olsun Yarabbim

Imamdan futbol duası: Attıkları gol olsun yarabbimKARS 1'inci Süper Amatör Küme Play-off grubunda Sarıkamış Belediyespor ile karşılaşacak olan Kars36 spor maç öncesi Harakani Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

07.05.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Imamdan futbol duası: Attıkları gol olsun yarabbim

KARS 1'inci Süper Amatör Küme Play-off grubunda Sarıkamış Belediye spor ile karşılaşacak olan Kars36 spor maç öncesi Harakani Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Kulüp başkanı, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra din görevlisi İshat İşçi'nin yaptığı, "Final maçına çıkacak olan Karsspor'un hem taraftarına hem yönetimine ve sahada oynayacak olan futbolcularına güç, kuvvet ihsan eyle yarabbi. Yarabbi attıkları gol olsun yarabbi. Bunu istiyoruz senden yarabbi. Bu final maçını başarıyla sonuçlandırmalarını bizlere nas ip eyle yarabbi. Bizlere muzafferiyetler nasip eyle yarabbi" duaya 'amin' dedi.

Doğu'nun sınır kenti Serhat Kars'ın profesyonel ligde temsilcisinin olmaması kentteki futbol aşkını daha da perçinleştirdi. Amatör Lig'de top koşturan Kars36 sporda hedef bu yıl BAL ligine seneye de 3'üncü lige çıkmak. Bugün Kars'ın Sarıkamış ilçesinin Belediyesporla saat 14.00'de Kafkas Üniversitesi Abamüslim stadında karşı karşıya gelecek olan Kars36 Spor taraftarı, Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, antrenör ve teknik heyetle birlikte Hava limanına giderek İstanbul'dan gelen Harbiler36? taraftarlarını karşıladı.

Kent merkezinde sporcularla birlikte bir süre slogan atarak yürüyen kalabalık Evliya Camii Külliyesi'ndeki Harakani Türbesi'ne gittiler. Burada toplanan kulüp başkanı, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar dua ettiler. Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra din görevlisi İshat İşçi'nin yaptığı, "Final maçına çıkacak olan Karsspor'un hem taraftarına hem yönetimine ve sahada oynayacak olan futbolcularına güç, kuvvet ihsan eyle yarabbi. Yarabbi attıkları gol olsun yarabbi. Bunu istiyoruz senden yarabbi. Bu final maçını başarıyla sonuçlandırmalarını bizlere nas ip eyle yarabbi. Bizlere muzafferiyetler nasip eyle yarabbi" duasına amin dediler

Duanın ardından dev Karsspor bayrağıyla tarihi Kars Kalesi önünde hatıra fotoğrafları çektiren grup Atatürk, Halitpaşa, Kazımpaşa ve Faikbey Caddesi'nde yürüyüş yaptılar. Yürüyüşün sonlandığı Faikbey ve Atatürk Caddeleri kavağındaki at heykeli önünde toplanan taraftarlar burada da sloganlar atıp takımlarını desteklediler, ardından da maçı kazanma yemini ederek stadyuma doğru gittiler

Kulüp Başkanı burada yaptığı açıklamada maçı kazanmak için hazır olduklarını ve mutlaka bu maçı kazanıp Bal Ligi'ne ardından da 3. Lig'e çıkacaklarını söyledi.

Kars Imamdan Futbol Duası Attıkları Gol Olsun Yarabbim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Imamdan Futbol Duası Attıkları Gol Olsun Yarabbim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement