Kars'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

Kars'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı Kars'ta hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı JASAT ekiplerince saklığında yerde kıskıvrak yakalandı.

25.11.2022 19:25  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

KARS - Kars'ta hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı JASAT ekiplerince saklığında yerde kıskıvrak yakalandı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hakkında kasten öldürme suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir kişi Kağızman sınırları içerisinde yapılan titiz planlama ve takip sonucunda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen şüpheli, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir" denildi.

Kars\'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement