Kaza geliyorum demiş! Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza geliyorum demiş! Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada

Yılbaşı gecesi bahçe duvarına çarpan otomobilde 4 kişi olay yerinde can vermişti. Feci kaza güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde aracın hızla duvara çarpıp hurdaya döndüğü anlar yer alıyor.

02.01.2022 11:52  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta Ali Gaffar Okkan Bulvarında seyreden Alperen Demiral yönetimindeki otomobil, Mihralibey Köprüsü yakınlarında kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarptı.

Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobilde bulunan sürücü Alperen Demiral ile birlikte Volkan, Elif Demiral ve Tekin Alın hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 9 yaşındaki B.A. sağlık ekiplerince Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan B.A'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Harakani Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada

FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yılbaşı Gecesi 4 kişinin can verdiği kaza anı anbean güvenlik kamerasıyla kaydedildi. İçerisinde Alperen Demiral, Tolga Demiral, Burçin ve Tekin Alın çiftinin de bulunduğu kazada aracın duvara çarpma anı yer alıyor.

Kaza geliyorum demiş! Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada
Kaza geliyorum demiş! Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza geliyorum demiş! Yılbaşı gecesi 4 kişiye mezar olan otomobilin, hızla duvara çarptığı anlar saniye saniye kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu
    13:21 Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığınca yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği, 2 adet tabanca, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası bulundu. Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • İzmit'teki Market Yangınının Hasarı Dron ile Görüntülendi
    13:19 İzmit'teki Market Yangınının Hasarı Dron ile Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında meydana gelen hasar, dron ile görüntülendi. Yangın sonucunda marketteki ürünler tamamen yanarken, çatı çöktü.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.


Advertisement