Kars'ta belediye polenli ağaçları kesiyor - Son Dakika
Yaşam

Kars'ta belediye polenli ağaçları kesiyor

Kars\'ta belediye polenli ağaçları kesiyor

Kars Belediyesi, vatandaşların sağlığı için polen yayan ağaçları kesiyor.

11.06.2020 12:27  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediyesi, vatandaşların sağlığı için polen yayan ağaçları kesiyor.

Özellikle Haziran aylarında salgılamış oldukları polen ve pamukçuklarla alerjik rahatsızlıkları tetikleyen ve vatandaşları ayrıca rahatsız eden kavak ağaçları, Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kesiliyor.

Kars'ta kent merkezi ve mahallelerde polen ve pamukçuk üreten ve peyzaj değeri olmayan kavak ağaçlarının kesimi için sahipleriyle irtibata geçen Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri, güvenli bir şekilde kesim işlemlerini yürütüyor.

İlk önce çevre güvenliğini sağlayan Belediye ekipleri, vatandaşların ve çevrenin zarar görmemesi için tedbirli biçimde kesim işlemlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşların belediyeye ulaşarak talep etmeleri durumunda, aciliyet sırası gözetilerek kesim işlemi gerçekleştiriyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kars'ta belediye polenli ağaçları kesiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü
    18:45 Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı kırsal Çıkrıkçı Mahallesi'nde kullanılmayan bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, kısa sürede müdahalede bulunarak yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın sonucunda tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.

  • 70 yıldır fındık dallarından sepet yapıyor
    18:30 70 yıldır fındık dallarından sepet yapıyor

    Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Sezai Yıldıran, babasından kalma mesleğini sürdürerek 70 yıldır fındık dallarından sepet yapıyor. Yıldıran, mesleğin kaybolmaması ve gelecek nesillere aktarılması için çaba sarf ediyor.

  • Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı
    18:17 Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ereğli'den Karapınar istikametine seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı ve Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı
    17:59 Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Rusya uyruklu bir şahıs şarampole devrilen motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.

  • Hakkari Şemdinli'de Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor
    17:41 Hakkari Şemdinli'de Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

    Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu üs bölgesinin yolunu ulaşıma açmak için ekipler çalışma yürütüyor. İlçe Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, Kayalar Üs Bölgesine ulaşımı sağlamak için kar küreme ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Kaymakam Ali Ekber Ateş, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

  • Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti
    17:40 Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti

    20. Dönem DYP Milletvekili Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal, 90 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze namazı Hulusi Akar Cami'nde kılındı ve birçok siyasi isim katıldı. Çilsal'ın cenazesi eski mezarlığa defnedildi.

  • Trabzon'da Belediye Otobüsüne Kamyonet Çarptı: 1 Yaralı
    17:35 Trabzon'da Belediye Otobüsüne Kamyonet Çarptı: 1 Yaralı

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, belediye otobüsüne arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.


Advertisement