Kars'ta Hayvan Hırsızı Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta Hayvan Hırsızı Kıskıvrak Yakalandı

Kars\'ta Hayvan Hırsızı Kıskıvrak Yakalandı

Kars’ta büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan bir kişi, polisin başarılı çalışması ile kıskıvrak yakalandı.

02.07.2017 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan bir kişi, polisin başarılı çalışması ile kıskıvrak yakalandı. Çalınan 7 büyükbaş hayvan ise sahiplerine telim edildi.

Kars'ta il merkezi ve ilçelerde hayvan hırsızlıklarının artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, yaptığı titiz çalışmalar sonucunda hırsızlığı gerçekleştiren zanlıları tespit etti. Digor ilçesi Dumanlı Yaylası'ndan 7 adet büyükbaş hayvanı çalan E.Ö., kamyonette çalınan hayvanlarla birlikte yakalandı. E.Ö. gözaltına alınırken, çalınan 7 büyükbaş hayvan ise kamyon ile birlikte muhafaza altına alındı. Muhafaza altına alınan hayvanlar daha sonra sahiplerine teslim edildi. Üzerinde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait mermiler ele geçirilen E.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, olaya karıştığı anlaşılan 3 kişinin yakalanması için de geniş çaplı çalışma başlattı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta Hayvan Hırsızı Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement