Kars Vali Doğan, CHP'de - Son Dakika
Güncel

Kars Vali Doğan, CHP'de

Vali Doğan, CHP'deKARS Valisi Rahmi Doğan, yaklaşan referandum süreci nedeniyle AK Parti ve MHP'den sonra CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

08.02.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Doğan, CHP'de

KARS Valisi Rahmi Doğan, yaklaşan referandum süreci nedeniyle AK Parti ve MHP'den sonra CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlerin yanlış anlaşılmaması gerektiğini, sürecin sağlıklı ve güvenli biçimde yürümesi için siyasi partileri ziyaret ettiğini kaydeden Vali Rahmi Doğan'ı CHP'de, İl Başkanı Mustafa Aras ve parti yönetimi tarafından karşılandı. Vali Rahmi Doğan, parti tutmanın takım tutmak gibi algılandığını ve bu durumun ortadan kalkmasıyla her şeyin daha güzel olacağını bildirdi. Siyasi partilere gitmesindeki asıl amacın seçim, sandık, miting güvenliği gibi konular olduğuna işaret eden Vali Doğan, Kars'ın etnik yapı anlamında çok zengin olduğunu, buna rağmen herkesin birbirine üst düzeyde saygı gösterdiğini ifade etti.

Vali Rahmi Doğan'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını anlatan CHP İl Başkanı Mustafa Aras da "Bizim devletimizden tek isteğimiz son günlerde ülkemizde en çok konuşulan konu haline gelen milli iradenin bütün taraflarını eşit gözle görme olayıdır. Bu durum olduğunda tabi ki herkes düşüncesinde ve seçiminde özgürdür ve referandum da bir tercihtir. Bu anlamda bu referandumun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Kars Vali Doğan, CHP\'de
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Vali Doğan, CHP'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement