Kars Valisi Tepe'nin Makam Aracı Ambulansla Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kars Valisi Tepe'nin Makam Aracı Ambulansla Çarpıştı: 8 Yaralı

Kars Valisi Tepe\'nin Makam Aracı Ambulansla Çarpıştı: 8 Yaralı

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin makam aracı ambulansla çarpıştı.

02.05.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin makam aracı ambulansla çarpıştı. Vali Eyüp Tepe kazayı yara almadan atlatırken, yaralanan 8 kişi ise hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Kars-Iğdır-Ardahan- Erzurum karayollarının kesiştiği bölge trafik kavşağında meydana geldi. Kars'tan Iğdır Havalimanına saat 16.00 Ankara uçağına yetişmek için şoför ve korumasıyla yola çıkan Vali Eyüp Tepe'nin makam aracı, Ardahan'dan hasta getiren ambulansla çarpıştı.

Vali Tepe ve koruması kazayı yara almadan atlatırken, şoför Halil Yardımcıel hafif yaralandı. Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanları taşıyan ambulanstaki 1'i şoför, 2'si sağlık çalışanı toplam 7 kişi de yaralandı. Yaralılar devlet ve üniversite hastanelerinde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından Vali yardımcıları ve daire amirleri hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, "Çok şükür ucuz atlatıldı. Verilmiş sadakamız varmış. Vali bey başka bir araçla Iğdır'a gitti" dedi. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Valisi Tepe'nin Makam Aracı Ambulansla Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement