Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Öksüz, Digor Kaymakamlığı ile Digor'a bağlı Kocaköy, Varlı ve Celal köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

18.05.2023 09:09  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Öksüz, Digor Kaymakamlığı ile Digor'a bağlı Kocaköy, Varlı ve Celal köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

İlk olarak Digor Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Öksüz, Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş'tan ilçede devam eden çalışmalarla ilgili brifing aldı. Ziyarette; Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler ve Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün de hazır bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kocaköy'e geçen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, burada köy sakinleriyle bir raya gelerek hasbıhal etti. Köylüler tarafından dile getirilen çeşitli sorun ve talepleri dinleyen Öksüz, dile getirilen konuların incelenmesi ve çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

Kocaköy'de sertifikalı buğday ekilen bir tarlada incelemelerde bulunan Öksüz, bereketli bir hasat dönemi olması temennisinde bulunarak, devletin her zaman büyük emekle, alın teriyle üreten çiftçinin yanında olduğunu ve devlet tarafından sağlanan desteklerin devam edeceğini belirtti.

Daha sonra Varlı ve Celal köylerine geçen Vali Öksüz, köylülerle bir araya geldi. Köylülerin taleplerini dinleyerek çözümü noktasında gerekenin yapılacağını kaydetti.

Vali Öksüz'ün köy ziyaretlerine; Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, Valilik İdare ve Denetim Müdürü Metin Demiroğlu, İl Özel İdaresi ile İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden ilgili birim yetkilileri katıldı. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ziyaretlerinin ardından Kars'a döndü. Vali Öksüz'ün köy ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Su Kaynaklarına Dikkat Çağrısı
    13:24 Ankara'da Su Kaynaklarına Dikkat Çağrısı

    Başkent Ankara'ya içme ve kullanma suyu sağlayan barajların doluluk oranı düşük olduğu için ASKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufu çağrısında bulundu. Ankara nüfusunu besleyen barajlardaki su miktarı yetersiz olduğu için suyun bilinçli bir şekilde tüketilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, Mart ve Nisan aylarındaki yağışların önemi üzerinde duruldu ve su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiği belirtildi.

  • Kastamonu'da Sevgi Evine Bağlı Bir Bebek Hayatını Kaybetti
    13:24 Kastamonu'da Sevgi Evine Bağlı Bir Bebek Hayatını Kaybetti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kastamonu'da sevgi evinde kalan bir bebeğin hayatını kaybetmesine ilişkin vefat sebebinin otopsinin ardından belli olacağını ve olaya ilişkin adli ile idari soruşturmanın da başlatıldığını açıkladı.

  • Hatay'da Yapılan Kazı Çalışmasında Lahit Bulundu
    13:24 Hatay'da Yapılan Kazı Çalışmasında Lahit Bulundu

    Hatay'ın Defne ilçesinde elektrik kablo tesisatının yenilenmesi esnasında yapılan kazı çalışmasında ortaya çıkan lahit, Hatay Müze Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı. Lahit üzerinde mitolojik objeler bulunuyor.

  • CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi
    13:23 CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi

    CHP Ankara İl Başkanlığı, Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim sürecini değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda, oyların güvenle sayılması ve tutanaklara düzgün şekilde geçirilmesini sağlayan bir sistem kurulduğu belirtildi. Ayrıca, sandık başındaki görevlilerin koordinasyonu ve hukuki sorunlara müdahale için hazırlıklar yapıldığı ifade edildi.

  • Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı
    13:23 Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, Siirt'teki muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. Olay yerinden firar eden şüphelinin aracı, PTS kameraları tarafından tespit edildi. Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçta ruhsatsız silah ve 10 fişek ele geçirildi.

  • BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yükseldi
    13:23 BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yükseldi

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,12 artışla 9.091,13 puana yükseldi. Endeks, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 11,16 puan arttı. Altın ons fiyatı ise uluslararası piyasalarda yüzde 1,7 artışla 2 bin 233 dolardan işlem görüyor.

  • Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak
    13:21 Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak

    Eskişehir Valiliği tarafından yapılan paylaşımla, 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi için 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmenin oy kullanacağı ve 4 bin 85 personelin güvenlik tedbirleri amacıyla görev alacağı duyuruldu.


Advertisement